Ana sayfa Yabancı Dizi FOXLIFE kanalında Pazar günleri kesintisiz dizi keyfi var!

FOXLIFE kanalında Pazar günleri kesintisiz dizi keyfi var!

tarafından ker_def

FOXLIFE Pazar Maratonu ile Kesintisiz Dizi Keyfi

FOXLIFE’ın sevilen yapımları “This is Us”, “Star”, “Empire” ve “The Resident” hafta sonuna kesintisiz dizi maratonları ile keyif katmak isteyenler için her Pazar arka arkaya yayınlanan bölümleriyle ekranlara geliyor.

Emmy dahil 21 ödül kazanan “This is Us”3. sezonuyla FOXLIFE kanalında devam ediyor. Yolları beklenmedik şekilde kesişen insanların hikayesini anlatan dizinin bilinmeyenlere odaklanan 3. sezonundan son 5 bölüm 7 Nisan Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE ekranlarına geliyor.

Üç kadının şöhrete giden yolculuğunu anlatan dizi “Star”ın üçüncü sezonunda Star sonunda turnesini tamamlayıp evine dönerken Alex ve Simone’nin de kaderinde ne olduğu ortaya çıkıyor.

Queen Latifah, Ryan Destiny ve Britanny O’Grady’yi başrollerinde izlediğimiz “Star”, 3. sezonun son 5 bölümüyle 14 Nisan Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında.

Ciddi bir hayran kitlesi olan ve izlenme rekorları kıran “Empire”ın 5. sezonunda imparatorluklarını kaptıran Cookie ve Lucious’u parçalara ayrılan aile ve işlerini toparlamaya çalışırken izliyoruz. “Empire”, 5. sezonundan son 5 bölümüyle 21 Nisan Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında hayranlarıyla buluşuyor.

Kendini beğenmiş ve sıra dışı yaklaşımlarıyla tanınan doktor Conrad, idealist genç doktor Devon’a bir hastanede çalışmanın herhangi bir işyerinde çalışmaktan farklı olmadığını ve hastaların da birer melek olmaktan çok uzak olduğunu gösterir ve romantik hayallerini yıkar. “The Resident” 2. sezonundan son 5 bölümle 28 Nisan Pazar saat 15.25’te FOXLIFE’ta.