Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın oyuncusuna sürpriz doğum günü! Sürpriz isimler de oradaydı!

Yasak Elma’nın oyuncusuna sürpriz doğum günü! Sürpriz isimler de oradaydı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Entrikası bol dizide absürt sahneleriyle çok konuşulan bölümler ekrana geliyor. Her bölümde izleyenleri şaşırtan dizide ayrıca, kadın oyuncuların özellikle podyumda gibi son derece renkli ve şık giyimleri de dikkat çekiyor.

Dizinin üç kadın oyuncusu Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade, şıklıkta birbirleriyle yarışırlarken, yeni sezonda bu isimlere bir kişi daha katıldı.

Feride ismiyle diziye dahil olan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da usta bir isim olarak diziye ayrı bir renk kattı. Aynı zamanda her daim şık ve asil duruşuyla da çok beğeniliyor.

Eşi Tarık Ünlüoğlu’nu kaybettikten bir yıl kadar sonra Yasak Elma dizisinde rol almaya başlayan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’na en büyük destek, dizideki rol arkadaşı ve aynı zamanda yakın dostu olan Eda Ece’den geliyor.

Ayrıca Şevval Sam da Ünlüoğlu ile samimi ilişkisiyle dikkat çekiyor. Eda Ece ve Şevval Sam, usta oyuncuyu özel gününde de yalnız bırakmadılar.

Doğum gününde Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’na bir sürpriz yapan ikilinin yanında Arzum Onan ve Azra Akın da vardı. O keyifli anlardan kareleri de Eda Ece ve Şevval Sam, instagram sayfalarından paylaştılar…

Yasak Elma'nın oyuncusuna sürpriz doğum günü! Sürpriz isimler de oradaydı! 8

Yasak Elma'nın oyuncusuna sürpriz doğum günü! Sürpriz isimler de oradaydı! 9