Ana sayfa Yabancı Dizi Fuller House dizisi veda ediyor! Resmi fragman yayınlandı

Fuller House dizisi veda ediyor! Resmi fragman yayınlandı

tarafından ker_def

Netflix orijinal dizisi olan Fuller House’un yeni sezonu aynı zamanda veda sezonu olacak. Dizinin hayranları, mendillerinizi hazırlayın. Fuller House’un veda sezonu 2 Haziran’da yalnızca Netflix’te. 26 Şubat 2016 tarihinde başlayan dizinin 5 sezonu yayınlandı. Toplam 66 bölüm olarak izleyici ile buluştu.

Dizinin 6. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak. 2 Haziran tarihinde final sezonunu izleyebilirsiniz. Jimmy ve Steph, yeni doğan bebeklerini eve getirir ve ebeveynlik dünyasına balıklama dalar. Ama endişe etmeyin, onların evi yardım edecek insanlarla dolu. Videoda dizinin final sezonunun resmi fragmanı bulunuyor.

Tanner ailesinin maceraları devam ediyor. DJ Tanner-Fuller, kardeşi Stephanie ve arkadaşı Kimmy ile aynı evi paylaşıp, üç oğlunu onların yardımıyla büyütüyor. Dizi bir Amerikan sit-com yapımıdır.

Başarılı dizi Bizim Ev’in bu yeni uyarlaması, En İyi Çocuk Programı dalında Emmy’ye aday gösterildi. Dizinin başrollerinde Candace Cameron, Bure,Jodie, Sweetin,Andrea Barber yer almaktadır. Dizinin yaratıcısı ise :Jeff Franklin’dir