Ana sayfa Sosyal Medya Funda Eryiğit çıtayı yükseltti, Son Yaz’da Sinan Tuzcu’nun saçları dert oldu!

Funda Eryiğit çıtayı yükseltti, Son Yaz’da Sinan Tuzcu’nun saçları dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Son Yaz dizisinin 22 Ocak akşamı yayınlanacak 4. bölümü öncesinde Sinan Tuzcu’nun paylaşımı dikkatleri çekti. Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz isimli dizide canlandırdığı Mustafa karakterinden sonra bambaşka bir portreyle hayranlarının karşısına çıktı.

Ünlü oyuncu Son Yaz dizisinde; sakin, rahat, eğlenceli, çok sosyal, keyfine düşkün, meraklı, ailesine düşkün, titiz, gerginlikten hiç hoşlanmayan, entelektüel, hoş sohbet, kibar, şanslı, sevgi dolu bir koca ve baba olarak ekranda yerini aldı. Metin Yaman karakteri bu özellikleri ile Sen Anlat Karadeniz’deki Mustafa’dan bir hayli farklı bir görüntü çiziyor.

Sinan Tuzcu, imajını da yeniledi ve uzun saçları ile Son Yaz’da rolüne devam ediyor. Instagram hesabından rol arkadaşı Funda Eryiğit ve kameraman Cihan Yeşiltarla ile fotoğrafını paylaştı.

Funda Eryiğit çıtayı yükseltti, Son Yaz'da Sinan Tuzcu'nun saçları dert oldu! 8

Çeşme’deki setteki havayı yansıtan paylaşıma Sinan Tuzcu, şu mesajı ekledi. “Bugün Cuma. Son Yaz, Fox’ta saat 20.00 de. Ciğer pare bir bölüm çektik ama en çok Cihan Yeşiltarla ağladı ve Funda Eryiğit yine çıtaları yükseltiyordu. Aşırıyız, mutluyuz.”

Sinan Tuzcu, Canan Kara karakterine hayat veren rol arkadaşı Funda Eryiğit’in de dizinin bugün yayınlanacak 4. bölümünde oyunculuğu ile çıtayı bir hayli yükselteceğinin de ön bilgisini vermiş oldu.

Funda Eryiğit çıtayı yükseltti, Son Yaz'da Sinan Tuzcu'nun saçları dert oldu! 9

Sinan Tuzcu, zaman zaman set hallerini de paylaşarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Oyuncunun hayranları ise en çok da uzun saçlarına alışamadı. Birçok dizi hayranı Mustafa karakteri ile Metin arasındaki bu sert değişime gözlerinin bir türlü alışamadığını belirtiyor.