Ana sayfa Sosyal Medya Funda Eryiğit’in hamile olduğu, rol aldığı oyuna devam edemeyeceği açıklamasıyla ortaya çıktı! İşte son hali…

Funda Eryiğit’in hamile olduğu, rol aldığı oyuna devam edemeyeceği açıklamasıyla ortaya çıktı! İşte son hali…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Funda Eryiğit, uzun süredir yönetmen Berkun Oya ile birlikteydi. İkilinin evlilik hazırlığı yaptığı da gündeme gelmişti. İki yıllık birlikteliklerinin ardından çiftin nikahları öncesinde Funda Eryiğit’in hamile olduğu iddiaları ortaya atılmış, oyuncu sessiz kalmıştı. Ancak son yaptığı instagram açıklaması ile müjdeyi de verdi!

Canım  Ailem dizisi ile tanınan Funda Eryiğit, ekranlara Son Yaz dizisi ile gelmişti son olarak. Daha sonra tiyatro ve film çalışmalarıyla adından söz ettiren oyuncu, Netflix için çekilen Bir Başkadır isimli dizideki rolüyle de çok konuşulmuştu.

Berkun Oya imzalı ve büyük ses getiren Bir Başkadır ve Cici isimli yapımlarda rol alan Funda Eryiğit, başarılı oyunculuğu ile iki yapımda da ses getirmişti. Son dönemde de Timsah Ateşi isimli tiyatro oyunu ile sahneye çıkıyordu.

Geçtiğimiz günlerde oyuncunun hamile olduğu ile ilgili bazı iddialara gündeme gelmişti. Funda Eryiğit, b uiddialar üzerine “Haberler verilmek içindir” sözleriyle aşağıdaki paylaşımı yapmıştı.

Funda Eryiğit'in hamile olduğu, rol aldığı oyuna devam edemeyeceği açıklamasıyla ortaya çıktı! İşte son hali... 9

Oyuncunun kafaları karıştıran bu paylaşımı sonrasında hamileliği ile ilgili bir başka bilgi edinilemişti. Funda Eryiğit, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir instagram paylaşımı ile hamile olduğunu doğruladı.

Oyuncu, Timsah Ateşi oyununa hamileliği sebebiyle devam edemeyeceğini ve planlandığından daha erken bitirmek durumunda kaldıklarını aktardı. Sezonu erken kapattıklarını ama önümüzdeki sezon yeniden oyunda rol alacağını da belirtti.

Funda Eryiğit'in hamile olduğu, rol aldığı oyuna devam edemeyeceği açıklamasıyla ortaya çıktı! İşte son hali... 10

Funda Eryiğit, bir başka instagram paylaşımı ile de ilerleyen hamileliğini ilk kez gösterdi. Oyuncunun karnının büyüdüğü ve bu nedenle oyunda rol almaya devam edemeyeceği de anlaşılıyor.

Funda Eryiğit'in hamile olduğu, rol aldığı oyuna devam edemeyeceği açıklamasıyla ortaya çıktı! İşte son hali... 11

Eryiğit, oyunda birlikte rol aldığı meslektaşları Hazar Ergüçlü ve Okan Demirok ile verdiği pozuyla herkesi şaşırtmayı başardı! Hamile olduğu iddialarından sonra oyuncunun son hali de ilk kez böylece kendi paylaşımı ile ortaya çıktı…