Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz hayranları Senden Önce dizisini daha başlamadan eleştirmeye başladı!

Alp Navruz hayranları Senden Önce dizisini daha başlamadan eleştirmeye başladı!

tarafından ker_def

Senden Önce isimli Kanal D dizisi, 2024 yılında izleyicilerle buluşacak yeni projelerden birisi olarak öne çıkıyor. Alp Navruz gibi bugüne kadar yer aldığı projeler ile hayranlarını derinden etkileyen bir ismin başrolünde yer alması da diziyi bir hayli önemli hale getirdi.

Ada Masalı ve ardından da Yürek Çıkmazı dizileri ile hayranlarını son dönemde etkilemeyi başaran Alp Navruz, şimdi de iki kadının mücadele ettiği zengin ve güçlü erkek rolü ile izleyicileri şaşırtmaya geliyor.

Tanınmış bir inşaat firmasının patronu olan Hakan Dağıstanlı karakterini canlandıran oyuncu, Sinem Ünsal ile Nilperi Şahinkaya ikilisi ile başrolü paylaşıyor.

İrem ve Sahra karakterlerinin Hakan için yaptığı elde etme çabası ve ihanet teması daha ilk fragmandan itibaren izleyicileri rahatsız etti.

Alp Navruz hayranları, sosyal medyada Türk dizi tarihinde örneği çok bulunan iki kadının arasında kalan zengin erkek temasını çok da yaratıcı bir hikaye olarak bulmuyor.

Tabii ki kimi izleyiciler ise hikayenin detaylarını merak ediyor ve Senden Önce isimli yeni diziyi heyecanla bekliyor.

Çekimlerine devam edilen Senden Önce dizisinde Hakan karakteri ile birbirine boyun eğmeyen iki kadın arasındaki bağlantının ne olduğu sorusu da ilk fragmanın ardından merak uyandırdı.

“Kocanın sadakatine gerçekten inanıyor musun?” şeklinde fragmana yansıyan sözler üzerine birçok izleyici, daha ilk baştan ihanet odaklı bir hikaye olmasını yaratıcılıktan uzak bulduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.