Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç ve Miray Daner, Kara Tahta dizisi için yaralarını unutup sete koştular!

Furkan Andıç ve Miray Daner, Kara Tahta dizisi için yaralarını unutup sete koştular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki genç ve başarılı oyuncu Furkan Andıç ve Miray Daner, TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisi için çok heyecanlılar. Andıç ve Daner’in partner olarak birbirlerine yakıştırıldıkları Kara Tahta dizisi, beklenen reytingleri alamasa da sette oyuncular morallerini bozmuyorlar.

Geçtiğimiz hafta yaşanan bir kaza ise herkesin canını sıkan bir gelişme olmuştu. Furkan Andıç’ın bir sahne sırasında, ani bir hareketle sağ bacağındaki ön çapraz bağlarını yırtması, herkesi üzmüştü. Andıç’ın başarılı geçen ameliyatı ardından bir süre dinlenmesi gerekmişti.

Bu süreçte başrol oyuncusu olmayınca dizinin çekimlerine de ara verildi. Furkan Andıç, iyileştikten sonra kısa bir süre önce çalışmalarına yeniden başladı. Oyuncunun dinlenirken elinde buz kalıpları ile dizine kompres yaptığı görülen bir pozu sosyal medyada yer aldı.

Partneri Miray Daner ile set arasında sohbet eden oyuncunun keyfinin yerinde olduğu görülmekte. Miray Daner’in de partnerine moral verdiği anlaşılıyor fotoğraftan. İki oyuncunun kamera arkasında birbirleriyle sohbet ettikleri o anların pozu için ’emek neydi?’ yorumu da dikkat çekmekte…

Furkan Andıç ve Miray Daner, Kara Tahta dizisi için yaralarını unutup sete koştular! 7

Aslında fotoğrafı paylaşan kişi, dizinin yönetmeni Ender Mıhlar. Yönetmen, iki oyuncusunun dizleri yaralı olarak oturdukları o anları paylaşmakta. Miray Daner’in de iki dizindeki sargılar dikkat çekiyor. Furkan Andıç’ın buz kalıplarını dizine tuttuğu ve ameliyatlı bacağını bir tabureye uzattığı görülmekte.

Andıç’ın bu ameliyattan sonra 6 haftaya kadar dinlenmesi gerekirken fedakarlık yaparak sete geldiği görülmekte. Miray Daner’in de sette olduğu tahmin edilen diz yaralarına karşın moralini bozmadığı ve sete dönen partneriyle keyifli sohbet ettiği görülüyor fotoğrafta.

Yönetmen de iki oyuncusunun yaşadıkları olumsuzluklara karşın, neşelerini kaybetmeden işlerine devam etmelerini bu fotoğrafla ve ’emek neydi?’ notuyla ortaya koymakta.

Çarşamba akşamları TRT1’de yayınlanan dizinin çekimlerine, bayramdan sonra yeniden başlanıldı. Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yüreklerini koydukları projeye bağlılıkları da sosyal medyada Ender Mıhlar’ın fotoğrafıyla tescillenmiş oldu adeta…