Ana sayfa Sosyal Medya Söz dizisinde Su’yu canlandıran Yağmur Ün, öyle bir teklif aldı ki havalarda uçuyor!

Söz dizisinde Su’yu canlandıran Yağmur Ün, öyle bir teklif aldı ki havalarda uçuyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılında, daha çocuk yaşta setleri adımını atan Yağmur Ün, Alemin Kıralı, Göçebe, Bekarlığa Feda ve Söz gibi birçok başarılı yapımda rol aldı. Genç oyuncu Şafak Sezer ve Oya Başar gibi usta isimlerin yer aldığı Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı Ahsen Kral karakteriyle büyük çıkış yakaladı.

4 Kasım 1995 İstanbul doğumlu Yağmur Ün artık büyüdü. İki yılı aşkın süredir Doktor Doğaç ile büyük aşk yaşayan 26 yaşındaki güzel oyuncu, sevgilisinden evlilik teklifi aldı. “Evet” cevabını aldıktan sonra Instagram hesabından paylaşım yapan doktor Doğaç, “Aldığım en güzel ‘evet’ oldu. Umarım bana bir ömür katlanabilirsin” dedi.

Yağmur Ün ise Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda “Önümüzdeki yarım asır aşırı eğlenceli olacak” notunu düştü.

Söz dizisinde Su’yu canlandıran Yağmur Ün, öyle bir teklif aldı ki havalarda uçuyor! 1

Alemin Kralı dizisindeki Ahsen rolüyle üne kavuşan Yağmur Ün, Kırgın Çiçekler dizisiyle başarısını devam ettirdi. Söz, Kalk Gidelim, Haziran Gecesi gibi tanınmış dizilerde de rol alan genç oyuncu, 2021 yılında Her Şey Dahil filminde Elif karakterini canlandırdı.

Yağmur Ün, son olarak bu yıl gösterime giren Burak Sevinç, Sercan Bodur, Selim Bayraktar, Bülent Alkış gibi isimlerle yönetmenliğini Ali Doğançay ile Başaran Şimşek’in yaptığı Soygun Oyunu: Büyük Vurgun adlı sinema filminde yer aldı.