Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Furkan Andıç’ın hayattaki en önemli kırmızı çizgisi!

Furkan Andıç’ın hayattaki en önemli kırmızı çizgisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş karakterine hayat veren ünlü oyuncu Furkan Andıç, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı. Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarının gündemde olduğu bu günlerde erkek şiddeti hakkında görüşlerini aktaran ünlü oyuncu, oldukça sert ifadelerde bulundu.

Uzun zamandır gündemde kalan bu konunun artık çok daha dikkat çekici olduğunu ifade eden Furkan Andıç,”Bu konu için artık herkes elini taşın altına koymalı. Bence şiddete başvurmak bir aşağılık kompleksidir, kim olursa olsun. Güçlünün, kazandığını düşündüğü büyük bir ezikliktir. Bunun faturasını annelere kesmek yersiz. Tabii ki yetiştirilme şartları kişinin karakterinin oluşmasında öncü ama tek etken değil. Artık bilgi ve erişim çağındayız. Hayatta hemen hemen her şeyi bizim başımıza gelmeden öğrenip, duyarlı ve farkında olabileceğimiz bir dönem bu. Yani ben öyle yetiştim, ben bilmiyorum artık kabul edilemez” diye konuştu.

Gelişmiş bir toplum olabilmek için herkesin birbirine saygı göstermesi gerektiğini anlatan Furkan Andıç, bu şiddeti yenebilmenin tek yolunun da bu olduğunu ifade etti.

Şiddetin kırmızı çizgisi olduğunu ifade eden genç oyuncu, şöyle konuştu: “Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Bu bir kırmızı çizgi. Biz 3 erkek kardeş aynı evde hatta aynı odada büyüdük. Sevgi ve aşkla büyüdük, şiddet asla yer almadı ailemizde. Bu sosyo-ekonomik veya kültürel farklılık arayan bir şey değil. Sevgi, saygı ve anlayış. Ben şanslı olanlardanım.”