Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı’ya doğum gününde çok özel kutlama!

Furkan Palalı’ya doğum gününde çok özel kutlama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterine hayat veriyor. Diziye 3. sezonda katılan ve çok da etkili performans sergileyen oyuncu profesyonelliği ile dikkat çekti.

Diziye başlamadan önce karakteri daha iyi oturtmak için çeşitli çalışmalar yapan Palalı, o döneme ait kitapları okudu ve karakterin nasıl olması gerektiğine yönelik çıkarımlar yaptı. Diziye de baştan sona kadar izleyen oyuncu, ayrıca imajını da sete gitmeden önce değiştirerek alışma süreci yaşadı.

Adana’da sete çıktığında Fikret Fekeli karakterini içselleştirmiş olan oyuncu, profesyonel yaklaşımıyla da hayranlarından büyük takdir gördü. Oyuncunun bugün doğum günü…

27 Ekim 1986 doğumlu olan Furkan Palalı, 34.yaş gününü kutluyor… Palalı’ya sosyal medya üzerinden de hem hayranlarından hem de arkadaşlarından hoş sürprizler yapılıyor. Furkan Palalı hayranları da Adana’da konakladığı otele birçok hediye gönderdi.

Furkan Palalı'ya doğum gününde çok özel kutlama! 7

Furkan Palalı, “Hayatımda aldığım en büyük çiçek” diyerek fun club üyelerine teşekkür etti. Oyuncu hediyeyi de heyecanı uzasın diye hemen açmak istemedi.

Furkan Palalı’ya bir sürpriz de Fenerbahçe Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Erol Bulut’tan geldi…

Fenerbahçe Futbol Takımı adına Erol Bulut da kısa bir video ile sosyal medyadan kutlama mesajı paylaştı.

Oyuncu, mutluluğunu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sergiledi.

Palalı hayranlarının doğum günü için hazırladıkları paylaşımlar da sosyal medyada ilgi gördü.