Ana sayfa Sosyal Medya Futbolcu olmak istiyordu, tesadüfen oyuncu oldu! İşte Balkan Ninnisi’nin başrolü Emre Bey’in bilinmeyenleri!

Futbolcu olmak istiyordu, tesadüfen oyuncu oldu! İşte Balkan Ninnisi’nin başrolü Emre Bey’in bilinmeyenleri!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi’nde başrolde yer alan yakışıklı oyuncu Emre Bey, 8 yaşındayken lisanslı futbol oynuyordu. Çocukken en büyük hayali futbolcu olmaktı. Genç oyuncu, futbol sahalarından oyunculuğa uzanan hikayesini Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda anlattı.

Lisedeyken ablasının bir arkadaşının ajansta çalıştığını belirten Emre Bey, “’Elin yüzün düzgün, seni  ajansa yazdıralım’ dedi ve o olay buralara kadar geldi” açıklamasıyla dikkat çekti.

İlk deneme çekimine gittiğinde lise öğrencisi olduğunu anlatan oyuncu, “Okul kıyafetlerimle gittim. Hiçbir eğitimim yoktu. Ama yönetmen beni sevdi. Birkaç gün sonra okuldayken ajansın sahibi aradı, ben dersteydim, ‘Emre seni istiyorlar’ dedi. Ve bir anda dizilerde oynamaya başladım” dedi.

Futbolcu olmak istiyordu, tesadüfen oyuncu oldu! İşte Balkan Ninnisi'nin başrolü Emre Bey'in bilinmeyenleri! 8

Daha sonra Atölye Craft’ın da aralarında bulunduğu birkaç atölyeden eğitim alan oyuncu ardından Kanal D’deki ‘Adı Efsane dizisinde rol almasıyla birlikte geniş bir kitle tarafından tanındı. Medya iletişim okuyan oyuncu, Elimi Bırakma adlı diziye başlayınca vakitsizlikten eğitimini dondurdu.

Emre Bey, ‘ Hangi noktada bu benim mesleğim olur dedin?’ sorusuna ise şu yanıtı verdi; “İşe başladığımda yaşım küçüktü ama kendimi daha iyi tanımaya başladıkça ‘Evet, ben bu işi yapmak istiyorum’ diye düşündüm. Her zaman hayalimdi oyunculuk. Şu anda da işin şöhret kısmından çok kendisiyle ilgileniyorum. Zaten şöhret, işinizi iyi yaptığınızda yanında gelen şey aslında.”

Futbolcu olmak istiyordu, tesadüfen oyuncu oldu! İşte Balkan Ninnisi'nin başrolü Emre Bey'in bilinmeyenleri! 9

Balkan Ninnisi adlı dizi oyuncunun ilk başrolü. Başrolün kendisini korkutmadığını belirten Emre Bey, “Fazla özgüvenli olarak anlaşılmasın ama bu işe korkarak başlamadım. Öncesinde de başrole yakın karakterler oynamıştım. Basamak basamak, antrenmanlı geldim, kendimi birden burada bulmadım” sözleriyle dikkat çekti.