Ana sayfa Dizi Haberleri Perşembe akşamlarına yeni rakip geliyor! Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin günü açıklandı!

Perşembe akşamlarına yeni rakip geliyor! Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin günü açıklandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu yazın en çok konuşulacak dizilerinden biri olacak gibi görünüyor. Senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği yeni dizinin başrol oyuncusu da son zamanların en dikkat çekici isimlerinden Ertan Saban. Gelsin Hayat Bildiği Gibi perşembe akşamı dizilerine rakip olmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığı’nı BKM’nin, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait Gelsin Hayat Bildiği Gibi; büyük bir değişim yaşayarak öğretmen olan Sadi Payaslı’nın Karabayır Lisesi’nde yolunun kesiştiği ıslah evinden gelen beş gençle birlikte yaşadıklarının etkileyici hikayesini anlatacak.

Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yayın tarihi açıklandı. Buna göre yeni dizi 21 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Böylece yeni dizi perşembe akşamları yayınlanan İçimizdeki Ateş, Seni Kalbime Sakladım ve Duy Beni’nin karşısına rakip olarak çıkacak.

Perşembe akşamlarına yeni rakip geliyor! Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin günü açıklandı! 7

ATV’nin hukuk ve gençlik dizisi İçimizdeki Ateş dizisi reyting yarışına oldukça düşük puanla başladı. Keza TRT 1’in Seni Kalbime Sakladım da… Star TV dizisi Duy Beni ise bu perşembe akşamı ilk mücadelesini verecek. Dolayısıyla sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Seni Kalbime Sakladım perşembe akşamı reyting yarışında oldukça güçlü bir rakip gibi görünüyor.

Sıra dışı konusuyla dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler yer alıyor.

Dizinin kısa süre önce paylaşılan ilk tanıtımı izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dizide Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusu ile ıslah evinden gelen ve hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek. Sadi Payaslı, muhtemelen önümüzdeki günlerin yeni fenomen karakteri olacak.