Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün güzelliği bebekliğinden belliymiş!

Tuba Büyüküstün’ün güzelliği bebekliğinden belliymiş!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Bugün, Türk sinema ve dizi dünyasının en sevilen isimlerinden Tuba Büyüküstün’ün doğum günü. Başarılı oyuncu doğum günü sebebiyle sabahtan itibaren Twitter gündeminde birinci sıraya yerleşti. Bir hayranının hazırladığı çok özel kutlama tebriği Tuba Büyüküstün’ün bebekliğinden beri ne kadar güzel olduğunu gösteriyor.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün bugün 40 yaşına girdi. Hayatımıza 2003 yılında adım attığı Sultan Makamı dizisinden bu yana çok yol kat eden ve ününü Türkiye sınırlarının dışına çıkarmayı başaran Tuba Büyüküstün doğum gününde Twitter’da gündemin ilk maddesi oldu. Tüm dünyadan hayranları paylaştıkları mesajlarla Tuba Büyüküstün’ün doğum gününü kutladı.

Bir hayranının hazırladığı ve paylaştığı video ise çok anlamlıydı. Hayranı bu paylaşımında Tuba Büyüküstün’ün bebekliğinden bu yana fotoğraflarını bir video haline getirdi. Videodaki fotoğraflar Tuba Büyüküstün’ün bebekliğinden bu yana ne kadar güzel olduğunu ortaya koyuyor.

Oyunculuğa Sultan Makamı ile adım atan ve Çemberimde Gül Oya dizisinde canlandırdığı Zarife karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Tuba Büyüküstün Ihlamurlar Altında, Asi, Kara Para Aşk, Cesur ve Güzel gibi birçok başarılı diziye imza attı.

Başarılı oyuncu şimdi yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın ekrana gelmesi için gün sayıyor. Çekimleri geçen yaz Ayvalık’ta tamamlanan Zeytin Ağacı isimli dizisi 28 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak. Böylece Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinden sonra nihayet hayranlarına kavuşacak.

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.