Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones dizisinden beklenen haber geldi! 14 Nisan’da başlıyor…

Game Of Thrones dizisinden beklenen haber geldi! 14 Nisan’da başlıyor…

tarafından zk zk

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen ve yeni sezon tarihi merakla beklenen Game of Thrones dizisinin final tarihi, yeni fragmanla duyuruldu!

VideoHBO tarafından yayınlanan yeni fragmanda, final sezonu tarihi de paylaşıldı.

Game of Thrones’un 8. sezonu için nefesler tutuldu. Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan dizinin final sezonu 2019’un nisan ayında ekrana gelecek. Peki, Game of Thrones final sezonu tam olarak ne zaman izleyiciyle buluşacak? Game of Thrones’un yeni sezonundan ilk fragman, HBO tarafından yayınlandı. Dizinin 8. sezonunun tarihi de fragmanda duyuruldu!

Game of Thrones 8. sezon yayın tarihi sonunda açıklandı. HBO, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Game of Thrones’un fragmanını ve yayın tarihini müjdeledi. HBO yaptığı Twitter paylaşımı ile #ForTheThrone hashtag’ini kullanarak, 8. sezonun ne zaman yayınlanacağını duyurdu.

Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan Game of Thrones’un final sezonu 2019’da ekrana gelecek. Peki Game of Thrones final sezonu tam olarak ne zaman izleyiciyle buluşacak? Yapılan paylaşıma göre Game of Thrones yeni sezon 14 Nisan’da ekrana geliyor.

Şimdiden YouTube üzerinde 1.5 milyona yakın izlenen tanıtım fragmanı dikkat çekiyor.

1.44 dakikalık Game of Thrones yeni sezon fragmanında John Snow Winterfell’deki mezara giriyor. Arya, Sansa ve John mezarlıkta bir araya geliyor ve kendileri için yapılan mezarlara bakıyor. Aniden soğumaya başlayan ve buz tutan mezarlık, tehlikenin yaklaştığına işaret ediyor. Ayrıca Game of Thrones final fragmanında Bran’ın mezarını görmüyoruz.

6 bölümden oluşacak son sezonda cevaplanmamış tüm sorular yanıt bulacak gibi görünüyor.