Ana sayfa Yabancı Dizi Game of Thrones’in cesur Arya’sı hayal kırıklığı yaratıyor

Game of Thrones’in cesur Arya’sı hayal kırıklığı yaratıyor

tarafından ker_def

Dünya çapında izlenme rekorları kıran dizi ‘Game of Thrones’ta cesur Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Williams, “İnsanlar beni genç kız kıyafetleriyle görünce hayal kırıklığına uğruyor“ dedi.

– ‘Game of Thrones’ta başladığınızda 13 yaşındaydınız şimdi 18. Hayatınız nasıl değişti?

İnsanlar dizinin başından beri “Hayatın değişecek” deyip duruyorlardı. Buna inanmıyordum ancak geçen sezon dizinin izleyici kitlesi genişledi. Ben de geleceğim üzerine düşünür oldum.

Hayatım boyunca oyunculuk yapmak istiyorum, ama paparazzilerin sürekli takip etmesini istemem. Her yere özel uçağımla giden ya da hayranlarıma kötü davranan biri olmak da istemem. Dengeyi bulmam şart!

– Sonrası için planlarınız nelerdir?

‘Game of Thrones’tan sonrası için anlaşmak üzere olduğum bir İngiliz dizisi var. Süper güçleri olmayan bir süper kahramanı canlandıracağım. Bu da Arya Stark gibi erkek Fatma bir karakter, kot pantolon ve tişörtle geziyor. Ben de süper kahraman olsam öyle bir tip olurdum!

– En çok hangi roller için teklif alıyorsunuz?

Gençlik filmleri. Aslında bu tarz filmleri biraz sıkıcı buluyorum. Zaten olduğum değil, rol için olmam gereken karakterlere girmeyi seviyorum. İşimin en eğlenceli yanı başka insanlar gibi davranabilmem.

– Ekranda Arya Stark’ı görünce ne hissediyorsunuz?

Hâlâ her gördüğümde midemde kelebekler uçuşuyor. Kendime “Bunu sen yaptın, sen de herkes kadar bu dizinin parçasısın” diyorum.

– Aradan geçen beş sezon ve beş sene dizi hakkındaki görüşlerinizi değiştirdi mi?

Başlarda ne kadar büyük proje olduğunun farkında değildim. Farketmem üçüncü sezonu buldu ve böyle bir projenin parçası olmaktan gurur duyuyorum.

– Dizideki oğlan çocuğu tarzınız hayatınıza da yansıyor mu?

Hayır, herkesin düşündüğü kadar değil. Dizinin hayranları beni sokakta genç kız kıyafetleriyle görünce hayal kırıklığına uğruyor.

Stilimin oturduğu yıllarımı erkek kıyafetleri ve kostümle geçirdiğimden olsa gerek makyaj yapmaya ve süslenmeye de bayılıyorum!

– Emmy ödüllerindeki makyajınız çok konuşuldu. Hem çocuksu hem de sofistike görünümünüzün sırrı nedir?

Bolca pembe ve kusursuz bir cilt! Setlerde geçen süreler ve ergenlik sivilceleri bana şunu öğretti; en iyi makyaj sağlıklı bir cilt. O gün makyaj bazı olarak gündüz bakım yağı kullanıldı, kaş ve elmacık kemiklerime çok az bronzlaştırıcı pudra ve bolca ışıltı uygulandı.