Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dışında Kadir Doğulu’ya yeni bir dünyanın kapısını açan bir başka dizi daha var!

Gecenin Ucunda dışında Kadir Doğulu’ya yeni bir dünyanın kapısını açan bir başka dizi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül, Star TV ekranında çok yakında izleyicilerle Gecenin Ucunda isimli dizi projesiyle buluşacak. İki başarılı oyuncu da yıllar sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçmenin yanı sıra, dizinin yapım ortağı oldukları için de yepyeni bir deneyim yaşayacak. Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film ile, Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım ortaklığında hazırlanan Gecenin Ucunda projesi için fragmanlar yayınlanıyor. İki başarılı oyuncuyu Fatih Harbiye dizisinden 8 yıl sonra yeniden ekranda izleyecek olanlar çok heyecanlı…

Dizi hayranları için de yıllar sonra bu ikiliyi yeni bir aşk hikayesinde televizyonda izlemek büyük bir keyif olacak. Ancak bu proje ünlü çift adına sadece bir dizi değil, hatta bir diziden çok daha fazlası. Çünkü ünlü çift sadece kamera önünde değil, arkasında da yer almak için güçlü adımlar atıyor. Gecenin Ucunda dizisinin başarısı çiftin yapımcılık yolculuğunda çok daha kararlı adımlar atmalarına vesile olacak.

Gecenin Ucunda dışında Kadir Doğulu'ya yeni bir dünyanın kapısını açan bir başka dizi daha var! 9

Kadir Doğulu son günlerde Leylifer isimli günlük bir dizinin de hazırlıkları için yoğun bir çalışma programı sürdürdü. Sonunda diziyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Camila Duarte Çakır ve Can Verel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin senaryosunu Nihan Eren yazdı. Metin Kalekoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizi yine bir yabancı genç kadının Türk bir ailenin hayatına girmesi hikayesini ekrana taşıyacak.

Daha önce Jessica May’ın büyük parlama yaptığı Yeni Gelin ve ardından da Maria ile Mustafa dizileri de benzer bir hikaye üzerinden ilgi çekmişti. Yıllar önce ise Özgür Çevik, yabancı damat hikayesinin kahramanı olarak benzer bir diziyle parlamıştı.

Leylifer isimli günlük yayınlanacak dizide ise Meksika’dan gelen ve bir Türk aile ile yolları kesişen genç kız karakterinde Camila Duarte Çakır’ı izleyeceksiniz. Genç oyuncu yapılan röportajda heyecanını gizlemedi. Camila Duarte Çakır, “Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz. İnşallah herkes çok sevecek, çünkü biz çekimlerde bayağı eğleniyoruz. İnsanlar inşallah severler” dedi.

Gecenin Ucunda dışında Kadir Doğulu'ya yeni bir dünyanın kapısını açan bir başka dizi daha var! 10

Can Verel, dizinin erkek başrol oyuncusu oldu. Yemin isimli Kanal 7 dizisinde dört sezon boyunca Kemal isimli karakteri canlandıran oyuncu, yeni dönemde Leylifer isimli günlük dizi ile hayranlarının karşısında olacak. Can Verel, “4 sezonluk işim bittikten sonra biraz dinlenmeyi düşünüyordum, ben daha senaryoda birinci bölümü bitirmeden görüşmeye gittim, çünkü senaryo beni çok heyecanlandırdı” şeklinde konuştu.

Alim Yapım’ın sahibi olan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, dizinin iki farklı kültürün bir araya gelişine odaklandığından bahsetti ve şunları anlattı: “İki kültürün bir araya gelişini anlatıyoruz. Şimdi Türk dizilerinin dünyadaki başarısı belli. Bunun temelinde yatan şey bizim coğrafyamıza atfedilen güç ve her ne kadar sorun olursa olsun, bunun bir çözümü vardır fikrini oluşturmak.”

Gecenin Ucunda dışında Kadir Doğulu'ya yeni bir dünyanın kapısını açan bir başka dizi daha var! 11

İspanya’da yaşayan Meksika doğumlu bir genç kadın olan Meryem, bir gün Aziz isimli Türk genci ile tanışınca hayatı çok değişecek. Birbirlerine aşık olan iki gencin evlenme istekleri bir süre sonra gerçekleşecek ve hikaye derinleşerek ilerleyecek. Türk bir aileye gelin gelen Meryem karakterinin yaşayacağı deneyim dizinin ana fikrini oluşturuyor.

Kadir Doğulu, dağılmak üzere olan bir ailenin tekrar bir araya gelmek için dışarıdan gelen iki yabancının ortak kültürel hikayesi ile tanışmasını anlatacaklarını belirtti. Dizide Kadir Doğulu’nun konuk oyuncu olarak da bir süre kamera önünde yer alacağı da ortaya çıktı. Leylifer dizisinde Kadir Doğulu, sakin ve mülayim bir karakter ile ekranda yer alacak.

Burak Sarımola, Berna Keskin, Osman İskender, Pervin Balcı, Gözde Gürkan, Ece Şahin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Leylifer dizisi önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir proje olacağa benziyor.