Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni filminin ekibini görünce şaşıracaksınız!..

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni filminin ekibini görünce şaşıracaksınız!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 12 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte oynadıktan sonra hayranlarının en büyük isteği Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir arada görmekti. Yıllar sonra bu istek gerçek oldu ve iki başarılı oyuncu Netflix için çekilen film için bir araya geldi.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, baş rollerinde yer aldıkları filmin çekimleri için şu sıralar ABD’de bulunuyorlar. Setten ara ara ikilinin hayranlarını heyecanlandıracak görüntüler ve fotoğraflar geliyor. Hayranları adeta iki ünlü ismin sosyal medya paylaşımlarını merakla bekliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında New York’tan yeni bir paylaşımda bulunmuş, Kod adı ‘Last Call for İstanbul’ olan filmin çekimleri devam ederken gelen bu fotoğraf, filmi merakla bekleyenler için güzel bir sürpriz olmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni filminin ekibini görünce şaşıracaksınız!.. 7

Oyuncunun dans ederken çekilen fotoğrafının yankıları devam ederken Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni bir paylaşım geldi. Last Call for İstanbul filminin ekibi New York sokaklarında toplu halde poz verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un da yer aldığı fotoğrafta ekibin enerjik hali çok iyi bir işin geleceğinin de sinyallerini verdi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in New York sokaklarında yürürken çekilen  pozları çok konuşulmuştu.

Çok fazla bilginin sızmadığı filmle ilgili heyecan giderek katlanıyor. OGM Pictures imzasını taşıyan filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık oturuyor.