Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Can Yaman fiziksel görüntüsünden muzdarip!..

Ünlü oyuncu Can Yaman fiziksel görüntüsünden muzdarip!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile başrolde yer aldıktan sonra büyük bir şöhrete kavuşmuştu. Dizi için imajını değiştiren, sıkı bir sporla birlikte görünümünü değiştiren, saçlarını uzatarak dizideki karakteri için giyim tarzını farklılaştıran oyuncu, bir anda gündemin en çok konuşulan adamı olmuştu.

Oyuncunun Türkiye’de yayınlanan son dizisi Bay Yanlış ise çok uzun soluklu olmadı. Oyuncu bu dizinin finalinin ardından İtalya’ya yerleşti. İtalya’da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman kariyerini bu ülkede sürdürüyor.

Can Yaman’ın İtalyan kanalı için çektiği yeni dizisi Viola Come il Mare ülkede yayınlanmaya başladı. Dizinin lansmanına katılan oyuncu kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Can Yaman fiziksel görüntüsünden muzdarip!.. 7

Ünlü oyuncu, eğer güzel ve yakışıklı olmasaydı daha başarılı olacağını düşündüğünü söyleyerek iddialı bir çıkışta bulundu. Güzellik ve yakışıklılık kavramları hakkında konuşan Can Yaman, yakışıklı olduğunu başkaları hatırlatmasa unutacağını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü;

“Güzel (yakışıklı) olmasaydım daha da başarılı olurdum. Önyargıların ötesine geçmemiz gerekiyor. Benden daha güzel (yakışıklı) insanlar var ama görünüşe azim, disiplin ve kararlılık gibi başka erdemler eşlik etmese uzağa gitmiyor. Yetenek kadar güzellik de tek başına yeterli değil.”

Oyuncu, 14 Eylül’de Canale 5’de yayına giren yeni dizisi Viola Come il Mare’de başrolü İtalyan oyuncu Francesca Chillemi ile paylaşıyor.