Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde hikayesi kısa süren Kaan Taşaner’den dikkat çeken yorum!

Gecenin Ucunda dizisinde hikayesi kısa süren Kaan Taşaner’den dikkat çeken yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisinde 11. bölümün ardından büyük bir değişim adımı atıldı. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı ve yeterince iyi reytingler alamaması ile dikkat çeken Gecenin Ucunda projesinin devam etmesi yönünde bir kararlılık sergileniyor.

Bestemsu Özdemir de dizinin Haziran ayın kadar devam edeceğini açıklayarak hayranları bir hayli memnun etmişti. Dizide önce senaryo ekibi ayrıldı ve yeni bir ekip ile yola devam ediliyor. Gecenin Ucunda’ya veda eden isimler arasında Mert karakterini canlandıran Kaan Taşaner yer alıyor. Oyuncu, hikayeden erken bir dönemde çıkarken başka isimlerin ayrılıp ayrılmayacağı da merakla bekleniyor.

Gecenin Ucunda dizisinde hikayesi kısa süren Kaan Taşaner'den dikkat çeken yorum! 8

2022 yılının kendisi açısından 2021 yılından daha can sıkıcı geçtiğini anlatan ünlü oyuncu, “Benim işim yeni bitti, yeni ayrıldım işten. Bekliyoruz, ben de bir şeyler okuyacağım” diyerek yeni yıl için de yine setlerde yer almak için gelen teklifleri değerlendireceğini ifade etti.

Kaan Taşaner, seyircilerden gelen dönüşlerin projelerin değerini ortaya koyduğunu şu sözlerle anlattı: “Seyirci her şeyi bir şekilde izleyip, izlemeyerek ifade ediyor diye tahmin ediyorum. İnternet hayatımıza çabuk giren bir mecra. Fenomenlerin etkisi çok bariz bir şekilde hissediliyor. Bazen işlerin pazarlamasında da stratejik olarak kullanıldığını fark ediyoruz. Bu uyumu yakalayabildiğimiz sürece doğru yolu bulabiliriz.”

Gecenin Ucunda dizisinde hikayesi kısa süren Kaan Taşaner'den dikkat çeken yorum! 9

Kaan Taşaner’in bu sözlerinden anlaşıldığı üzere seyircilerin bir yapımı izleyip ya da izlemeyerek aslında değerini ortaya koyduğunu belirtiyor. Bu sözler Gecenin Ucunda dizisine bir gönderme değil, oyuncu genel bir durumu ifade etti. Ancak bu sözleri Gecenin Ucunda dizisinin düşük reytingleri ile örtüştürünce izleyicilerin projeyi yeterince beğenmedikleri sonucu çıkıyor.

Yaşanan çağda her şeyin birbirine girdiğini ve önemli olanın kendini izletebilme noktasına geldiğini ifade eden Taşaner, oyuncu olarak nerede durması gerektiğini kendisinin de kestiremediğini anlattı.

Oyunculuğunu en iyi şekilde yapmayı hedeflediğini anlatan oyuncu, 2023 yılında daha farklı roller aradığını da ifade etti.