Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay’dan yeni proje sinyali geldi, hayranları heyecanlandı!..

Gupse Özay’dan yeni proje sinyali geldi, hayranları heyecanlandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2020 yılında meslektaşı Barış Arduç ile Çeşme’de sürpriz bir nikahla evlenen ünlü oyuncu ve senarist Gupse Özay, geçtiğimiz eylül ayında kızı Jan Asya’yı dünyaya getirmişti.

Şimdilerde kızının bakımıyla ilgilenen ve ekranlardan uzakta olan Gupse Özay, sosyal medyadan hayranlarına müjdeyi verdi.Instagram hesabında evdeki çalışma odasından bir görüntüsünü paylaşan Gupse Özay, iki yeni senaryo üzerine çalıştığını belirtti.

Özay paylaşımına; “İki adet senaryo arkamdaki iki koca tahtada yazılıyor evet. Neden? Çünkü ben beyaz tahtada çalışmayı çok severim. Bi’de of çok özledim. Sinema salonları bizi bekle az kaldı…. Not: Bi’de kız yan odada uyuyor” notunu düştü.

Gupse Özay'dan yeni proje sinyali geldi, hayranları heyecanlandı!.. 7

Sinema salonlarında en son, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı Eltilerin Savaşı adlı filmle yer alan Gupse Özay’ın paylaşımı hayranlarını çok heyecanlandırdı. Sevenlerinin yeni projelerini merakla beklediği Özay, çok yakında yeniden sinema salonunda hayranlarıyla buluşacak.

Ünlü komedyen en son katıldığı programda, “Tanıdığım bildiğim dünyaları yazıyorum. Arkadaşlarımdan, akrabalardan, komşulardan ve tanıdıklarımdan ilham alıyorum. Yazmaya başlamadan önce de genelde her zaman iki hikaye oluyor kafamda. Onları kağıda yazar, kura çekerim. Kurada hangisini seçersem onu yazmaya devam ederim. Genelde de doğru seçimler olur bunlar” açıklamasını yapmıştı.