Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinden ilk tüyoyu Neslihan Atagül verdi!

Gecenin Ucunda dizisinden ilk tüyoyu Neslihan Atagül verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun heyecanla beklenen dizilerinden birisi olan Gecenin Ucunda’nın hazırlıkları sürüyor. Star TV’nin iddialı yapımları arasında yer alan Gecenin Ucunda, izleyicinin özellikle de Neslihan Atagül hayranlarının merakla bekledikleri bir yapım.

En son Sefirin Kızı dizisinde rol alan ve yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül’ün yeniden ekrana dönüşünü hayranları merakla bekliyordu. Oyuncunun Gecenin Ucunda dizisinde rol alacağı sevinçle karşılanırken hiç beklenmeyen bir sürpriz haber ile partnerini de eşi Kadir Doğulu’nun oynayacağı ortaya çıkmıştı.

Tam 8 yıl önce Fatih Harbiye dizisinde partner olan ve o diziyle başlayan aşkları evlilikle devam eden çift, aradan geçen yılların ardından ekrana yeniden partner olarak dönecekler. Sadece bu yönüyle bile Gecenin Ucunda dizisi heyecanı arttırmakta. Kadir Doğulu, dizinin kamera arkasında TMC Film ile birlikte aynı zamanda ortak yapımcı olarak da yer alıyor. Çift böylelikle hem yapımcı hem de oyuncu tarafında konumlanarak Gecenin Ucunda dizisiyle bir başka risk daha alıyorlar.

Gecenin Ucunda dizisinden ilk tüyoyu Neslihan Atagül verdi! 8

Heyecanla beklenen projenin çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı konuşulmuştu ancak Ağustos ayının ortalarına doğru ilerlerken diziden bir haber alınamıyordu! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, sokakta karşılaştıkları magazincilerin sorularını yanıtlarken Gecenin Ucunda dizisinden de beklenen tüyoyu vererek yakında başlayacağını söylemişlerdi.

Atagül, çekimlerle ilgili soru üzerine “Yakında başlayacağız” derken merakı da arttırmıştı. Atagül’ün bu açıklamasının ardından bir kaç gün sonra yaptığı paylaşım ise hayranlarını çok sevindirdi… Gecenin Ucunda dizisinin çekimlerinin başladığını Neslihan Atagül böyle duyurdu..

Gecenin Ucunda dizisinden ilk tüyoyu Neslihan Atagül verdi! 9

Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım ile TMC Film ortaklığında çekilecek Gecenin Ucunda dizisi, yeni sezonun ve aynı zamanda yine birbirinden iddialı projelerle sezona hazırlanan Star TV’nin gözde yapımları arasında yer alıyor.

Hazırlık süreci geciken dizi için titiz bir çalışma yapıldı. Dizide ayrıca usta oyuncu Zuhal Olcay’ın da yer alması, Gecenin Ucunda dizisini iddiasını da büyütüyor!

Bu arada Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu yıllar sonra yeniden aynı seti paylaşacak olmalarının kendileri için konforlu bir durum oluşturduğunu ifade etti. Oyuncu ayrıca “Kadir hayatımda olduğu sürece umarım ki her zaman olur. Onun hayatımda var oluşu benim için zaten muazzam bir hediye” açıklamasıyla da dikkatleri çekti.

Yapımcılık tarafında her şeyin yolunda olduğunu ve yeni projeleri de olacağını belirten Neslihan Atagül, önümüzdeki dönemde oyunculuğunun yanı sıra eşi ile birlikte önemli projelere de imza atmaya hazırlanıyor…