Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinin çekimleri nerede yapılacak? İşte ilk bilgiler!

Gecenin Ucunda dizisinin çekimleri nerede yapılacak? İşte ilk bilgiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda isimli dizinin hikayesi kadar, başrolde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin yer alması da çok etkili oldu… Peride Celal’in yazdığı bu romanda çocuğuyla birlikte hayat mücadelesi veren Macide karakterinin hayatı sorgulaması ve aşka sırtını döndüğü bir dönemde Kazım ile tanışarak farklı bir hayata doğru sürüklenmesi anlatılacak. Macide ve Kazım karakterlerini canlandıracak olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi de 9 yıl aradan sonra yeniden bir dizinin başrolünde yer alacak.

Fatih Harbiye dizisinde başrol oynayan, sette başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran çift, 8 yıllık beraberliklerinde mutlulukları ile kameralara poz veriyor. İkili, heyecanla yeni projeyi bekliyor… Yaz ayları içinde çekimlerine başlanması beklenen Gecenin Ucunda dizisi, Star TV’nin 2022-2023 sezonundaki en etkili yapımlarından birisi olacak.

Ünlü çift projenin aynı zamanda yapım ortağı da oldukları için başarıdan büyük pay sahibi olacaklar. Bu dizinin heyecanı içinde olduklarını belirten Kadir Doğulu, çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Gecenin Ucunda dizisinin çekimleri nerede yapılacak? İşte ilk bilgiler! 7

Oyuncu, “Bir işe hazırlanıyoruz, biliyorsunuz. Beraber oynayacağız, çok heyecanlıyız. Umarım böyle de olmaya devam eder hem biz hem herkes. Onun resmi olmayan hazırlığı içindeyiz. Sete çıkarız yazın ortasında, ondan sonra da yayına hazırlanacağız” açıklamasını yaptı.

Kadir Doğulu’nun bu sözleri ile birlikte dizinin çekimlerinin yaz ortasında yani Temmuz ayı gibi başlaması bekleniyor. Dizinin büyük bölümünün İstanbul’da çekileceğini belirten Kadir Doğulu, daha fazla detay vermek istemedi.