Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’yı buluşturan dizinin adı Gizli Saklı oldu!

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’yı buluşturan dizinin adı Gizli Saklı oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni neslin iki başarılı oyuncusu Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın başrollerini paylaştığı yeni dizinin duyurusu kısa süre önce yapılmıştı. Dizinin adı Gizli Aşk olarak açıklanmıştı. Ancak dizinin adı değişti ve yeni adıyla çekimlere başladı.

Yeni sezona yine birçok yeni diziyle giren Fox TV atak stratejisiyle dikkat çekiyor. Kanalın yeni dizilerinden birinin adı Gizli Aşk olarak duyurulmuştu. Ancak dizinin adı Gizli Saklı olarak değiştirildi. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’yı buluşturan dizinin çekimlerine dün başlandı.

Gizli Saklı dizisi, Kardeşlerim’de büyük bir kariyer çıkışı yapan ancak izleyicilerin hiç beklemediği anda ekipten ayrılan Halit Özgür Sarı’yı yeniden ekrana döndürdüğü için büyük önem taşıyor. Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir karakteri ölmüş, başarılı oyuncu da gerçek hayatında askere gitmişti.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’yı buluşturan dizinin adı Gizli Saklı oldu! 7

Askerden terhis olan Halit Özgür Sarı setlere, Gizli Saklı dizisiyle dönüş yaptı. Sarı’nın yeni dizideki partneri ise Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteriyle büyük bir çıkış yapan Sinem Ünsal. Başarılı oyuncu en son yine Fox TV’de yayınlanan Elbet Bir Gün dizisiyle ekrana gelmişti. Ancak dizi, reytingleri çok düşük olunca erken final yapmıştı.

Yapımcılığını Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No: 9 Productions’ın üstlendiği yeni dizide her iki oyuncu da iki isimle karşımıza çıkacak. Halit Özgür Sarı’yı Levent ve Pamir, Sinem Ünsal’ı ise Naz ve Yaz isimli iki farklı isimle izleyeceğiz.

Gizli Saklı isimli yeni dizide ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Flordun, Ece Dizdar,
Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil rol alıyor. Gizli Saklı, iki gizli polisin hikayesini anlatacak.