Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda dizisiyle bir ilki yaşayan Kadir Doğulu başka projelere de el attı!

Gecenin Ucunda dizisiyle bir ilki yaşayan Kadir Doğulu başka projelere de el attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül, yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak öne çıkan Gecenin Ucunda için yakında sete çıkacak. Temmuz ayında başlayacak olan çekimlerden önce kısa bir süre tatil yapacak olan çift, sonrasında ise yoğun bir döneme adım atacak.

Kadir Doğulu, 8 yıl aradan sonra Neslihan Atagül ile yeniden aynı sette yer alacak. Fatih Harbiye dizisi ile başlayan arkadaşlıklarını aşka ve evliliğe dönüştüren ünlü çift, yıllar sonra bu sefer yapımcısı oldukları dizinin başrolünde yer alıyor. Alim Yapım firmasını kuran Kadir Doğulu, şu sıralarda yeni projeler için çalışmalar yapıyor.

Sektörde hem oyuncu hem de yapımcı olarak öne çıkan Kadir Doğulu, “Memnunuz ve daha çok verimli hissediyoruz kendimizi” diyerek yeni projenin heyecanını paylaştı.

Gecenin Ucunda dizisi ilk açıklandığında Neslihan Atagül’ün yanına başrol erkek oyuncusu aranıyordu. Ancak daha sonra Kadir Doğulu’nun oynayacağı duyuruldu. Bu da aslında ünlü çift için yeniden bir araya gelme fırsatı kadar, yapımcısı oldukları bir projeye birlikte sarılmaları anlamına da geliyor.

Kadir Doğulu, “O beni ikna etti. Sen yapımcısı ol ben oyuncusu olayım dedi, kabul ettim” diyerek Neslihan Atagül’ün yapımcı olması noktasında kendisini cesaretlendirdiğini ifade etti.

Gecenin Ucunda dizisiyle bir ilki yaşayan Kadir Doğulu başka projelere de el attı! 7

Alim Yapım için büyük bir ekip oluşturduklarını ve umut vaat eden bir ortam yaratıldığını belirten Kadir Doğulu, yapımcı olarak başarılı olabilmek için ilk şartlardan birisinin gerçekleştiğini göstermiş oldu.

Oyuncu, yapımcılık konusunda şöyle konuştu: “Çok umut vaat eden bir ekip oluşturabildik. Hem genç hem de gerçekten deneyimleri de iyi. O tarafta ben zorlanmıyorum, kararları da beraber veriyoruz. Artık formülleri de belli, elimizden geldiğince akılcıl gitmeye çalışıyoruz. Duygusal davranmamaya çalışıyoruz. Sadece iyi içerik bulmak ve o içeriği hayata geçirebilecek ekibi bulmak o kadar kolay değil. Bir de izleyici ne istiyor, onu tahmin etmek de o kadar kolay değil.”