Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisini kendisi için fırsata çevirdi!

Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisini kendisi için fırsata çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı isimli atv’nin yeni dizisinde Gonca karakterini canlandıran Gülper Özdemir, geçen yıl yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ardından yeniden ekranlara dönüş yaptı. atv’de Pazar akşamları yayınlanmaya başlanan dizide Erdem Kaynarca ile başrolü paylaşan oyuncu, yeni rolünü çok sevdi.

İlk çekimleri İstanbul’da yapılan dizinin ekibi şimdilerde Isparta’da hikayenin devamı için yoğun bir çalışma içinde bulunuyor. Gülper Özdemir de yeni karakteri ile ekrana geri döndüğü için hayranlarından büyük destek görüyor.

Senaryoyu ilk okuduğu andan itibaren Gonca karakterini çok sevdiğini dile getiren Gülper Özdemir, “Gonca’nın çok duygusal olduğunu düşünüyorum. Hem duygusal hem de çok mantıklı aynı zamanda. O kadar çok duyguyu bir anda yaşıyor ki, bir sahnede beş duyguyu birden yaşayabiliyor” diye konuştu.

Oyuncu canlandırdığı karakterin aynı anda hem üzüntü hem öfke patlaması hem çocuksu haline geri dönmesi gibi farklı geçişler yaşayan Gonca karakterinin bu hallerini çok başarıyla canlandırıyor.

Gülper Özdemir için böyle farklı duyguları aynı anda yansıtan bir karakteri canlandırmak hem yeteneklerini sergilemesi hem de kendisini geliştirmesi noktasında iyi bir sınav oldu.

Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisini kendisi için fırsata çevirdi! 3

Oyuncu, “Cesaretli olması ve konfor alanında rahat bir şekilde çıkıp, bambaşka bir yere gelmesi benim çok hoşuma gitti” diye konuştu. Kendisinde de Gonca’nın bu yönüne benzer bir durum olduğunu anlatan Gülper Özdemir, çocukluğundan bu yana tek başına ülke ülke gezdiğini ifade etti.

Gonca ile kendisi arasında küçük bağlantılar gördüğünü ve bunun da çok hoşuna gittiğini anlatan Gülper Özdemir, Isparta ile ilgili daha önceden bilgisinin olmadığını ama insanları çok samimi bulduğunu ifade etti.