Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda farkını hemen hissettirdi, 3 başarılı kadın dizinin dinamosu oldu!

Gecenin Ucunda farkını hemen hissettirdi, 3 başarılı kadın dizinin dinamosu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında artık çarşamba akşamları Gecenin Ucunda isimli yeni diziyi izleyeceksiniz. İlk bölümü ile izleyicileri etkileyen, sosyal medyada da çok konuşulan Gecenin Ucunda dizisinde ilk dikkat çeken detay, farklı karakterlerin hikayelerinin derinlikli bir şekilde ele alınması oldu.

Kadir Doğulu ve Sarp Levendoğlu ikilisi Kazım ile Ahmet karakterleri ile dikkat çekerken, ayrıca 3 kadın oyuncu ise dizinin sürükleyici isimleri olacaklarını ortaya koydu. Neslihan Atagül doğal olarak hikayenin başrolü ve Macide karakteri dizide izleyicileri en çok etkileyecek kişilik olarak gözüküyor. Ancak Tuba Ünsal’ın canlandırdığı Nermin karakteri ile, Zuhal Oycay’ın hayat verdiği Berrin de hemen dikkatleri çeken isimler oldular.

Gecenin Ucunda farkını hemen hissettirdi, 3 başarılı kadın dizinin dinamosu oldu! 9

İzleyiciler ekranda sürükleyici ve derinliği olan karakterlerle dolu bir hikaye buldukları için memnun. Gecenin Ucunda dizisinde eski Türkiye güzeli olan ve Işık ailesine gelin gelen Nermin karakteri, bir peri masalı yaşamayı amaçlarken, hayatının ne kadar çok değiştiğine tanıklık edeceksiniz.

Tuba Ünsal, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine Gecenin Ucunda ile dönüş yaptı ve çok da iddialı konuştu. Oyuncu, hikayenin derinliğine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Çok sürükleyici, çok derinliği olan, her karakterin farklı kimlikleri, derinlikleri olan. Sadece bir hikayeden gitmeyen bir iş. Ben de seyirci olarak uzun yıllar sonra televizyonda bir şey izleyeceğim için heyecanlıyım.”

Gecenin Ucunda farkını hemen hissettirdi, 3 başarılı kadın dizinin dinamosu oldu! 10

Dizide bir başka önemli kadın oyuncu olarak da Zuhal Olcay’ı görmekteyiz. Berrin Işık karakterini canlandıran Olcay da ustalığını sergileyen sahnelerle diziye büyük katkıda bulunuyor. Önceki sezon Alev Alev isimli dizide yer alan Zuhal Olcay, ardından da hem Saklı hem de Aslında Özgürsün isimli dijital dizilerle sektörde etkili çıkışlar yaptı.

Bu sezon Gecenin Ucunda dizisinde izlemekte olduğumuz oyuncu, çok yoğun ama zevkli bir dönemin içine girdiğini söyledi. Olcay, “Yeni bir projenin heyecanı ile hepimiz çalışıyoruz. Mekanlar çok güzel, ortam çok güzel, zevkle çalışıyoruz. Umuyorum seyirci de aynı zevki, aynı keyfi alacaktır” diye konuştu.

Gecenin Ucunda farkını hemen hissettirdi, 3 başarılı kadın dizinin dinamosu oldu! 11

Zuhal Olcay, dizide güçlü ve hırslı bir kadın olan Berrin karakterinde yer alıyor. Berrin, Işık ailesinin işleyişini idare eden çok etkili birisi. Ünlü oyuncu, “Başarı odaklı bir kadın, hırslı bir kadın. 3 oğlunu ve şirketin başarısını sürekli yönlendiren, bu uğurda çaba sarf eden ve çeşitli oyunlar, hamlelerle bu işi sürdüren bir anne karakteri” diye konuştu.

Gecenin Ucunda dizisinin hikayesi Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlandı. Zuhal Olcay, izleyicileri çok katmanlı, olayların eksik olmadığı ve ilişkilerin sarmal haline geldiği bir hikayenin beklediğini anlattı.

Olcay, “Heyecanlı ve takip edilesi bir iş olacak” dedi.