Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda ile Bir Peri Masalı dizileri aynı kaderi paylaştı!

Gecenin Ucunda ile Bir Peri Masalı dizileri aynı kaderi paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde büyük tanıtımlar yapılarak izleyicileri etkilemeye çalışan projelerden birisi Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda ile, Fox TV’de yayınlanan Bir Peri Masalı oldu… Her iki dizi için de kanallar çok büyük tanıtım kampanyaları yaptı.

Gecenin Ucunda dizisinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül gibi milyonlarca hayranı bulunan iki başarılı isim var. Fatih Harbiye dizisindeki partnerlik sürecini aşka dönüştüren ve evlenen çift, şimdi de yapım ortağı oldukları dizi ile yeniden ekrana dönüş yaptı. Gecenin Ucunda’nın sağlam bir hikayesi bulunması ve etkili oyuncu kadrosu ile çok daha iyi reytingler alması bekleniyordu. Ancak bu durum ilk bölüm reytinglerine bakıldığı zaman beklenenin gerçekleşmediğini gösteriyor.

Gecenin Ucunda ile aynı kaderi paylaşan Fox TV dizisi ise Bir Peri Masalı oldu… Daha önce Zengin Kız ismi ile duyurulan ama son anda isim değişikliği yapılan Bir Peri Masalı, Alina Boz hayranlarını çok umutlandırmıştı. Bugüne kadar hep iyi projelerde başrolde yer alan ve çok geniş bir hayran kitlesi bulunan genç oyuncu, Bir Peri Masalı’nda ise henüz beklenen ilgiyi göremedi.

Sadakatsiz dizisinde çok başarılı bir çıkış yapan Tarık Emir Tekin’in Alina Boz ile partnerliği de sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise beğeni toplamış gibi gözüküyor.

Gecenin Ucunda ile Bir Peri Masalı dizileri aynı kaderi paylaştı! 7

Hem Gecenin Ucunda hem de Bir Peri Masalı dizilerinin şimdiye kadar elde edilen reytingler ile nereye kadar gidebileceği sorgulanıyor. Milliyet tv eleştirmeni Sina Koloğlu da her iki dizinin de iyi bir çıkış yapamadığını düşünüyor.

Koloğlu, sosyal medyadan yaptığı yorumda iki dizi için şöyle yazdı: ” ‘Bir Peri Masalı’, ‘Gecenin Ucunda’ ise beklenen ‘reytingleri’ alamadı. Bu şekilde ne kadar devam edecek?”

Sina Koloğlu’nun da sorusu bir ima içeriyor. Bu reytinglerle dizilerin yollarına devam etmeleri ne kadar mümkün olur bilenmez ama, her iki yapım için de müthiş bir emek ortaya konulduğu gerçeğini de değerlendirmek gerekiyor.

Dizi hayranları için ekranlarda birçok proje bulunuyor, bazıları elenecek, bazıları ise devam edecek. Şimdilik Gecenin Ucunda ile Bir Peri Masalı henüz ne olacağı netleşmeyen iki dizi olarak öne çıkıyor.