Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, sosyal medyayı ve youtube’u da patlattı!

Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, sosyal medyayı ve youtube’u da patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı, Çetin Tekindor gibi usta bir ismin de yeniden ekranlara dönmesini sağlayan Yalı Çapkını dizisi, çok başarılı bir çıkış yaptı. Yeni sezonun en iyi reytinglerini elde eden beş diziden birisi olma başarısı sergileyen Yalı Çapkını, youtube ortamında da büyük bir başarı elde etti.

Youtube’de dizi için açılan Yalı Çapkını isimli kanalın abone sayısı kısa sürede 350 binin üzerine çıktı. Bu kanalda yayınlanan videolara da çok büyük ilgi var. Yalı Çapkını dizisinin tüm bölümlerinin yayınlandığı kanalda görüntülenme rekorları kırılıyor. Yalı Çapkını dizisinin 1. bölümünün tamamını oluşturan videonun 8 milyon görüntülenme elde etmesi büyük bir başarı olarak gözüküyor.

Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, sosyal medyayı ve youtube'u da patlattı! 8

Yalı Çapkını dizisinin ikinci bölümünün tamamı ise Youtube ortamında 7 milyona yakın görüntülenme elde etti. Afra Saraçoğlu’nun ailesinin baskısıyla daha önce tanımadığı bir genç ile evlenmek zorunda kaldığı Seyran karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu da hemen belirtelim.

Afra Saraçoğlu’nun partneri Mert Ramazan Demir de Ferit karakteri ile dizide başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Demir, sosyal medyada son dönemde hakkında en çok araştırma yapılan oyunculardan birisi oldu.

Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, sosyal medyayı ve youtube'u da patlattı! 9

Dizinin yine reyting rekoru kırdığı üçüncü bölümünün tamamı da Youtube ortamında 2 gün içinde 5 milyon görüntülenmeye ulaştı. Dizinin sosyal medyada da çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi ve yüzbinlerce paylaşım yapılması çok dikkat çekici bir çıkış olarak gözüküyor.

Hem reytingler hem sosyal medya etkileşimi hem de youtube’daki yüksek görüntülenme sayıları Yalı Çapkını dizisinin ne kadar başarılı bir çıkış sergilediğini de anlatmaya yetiyor.