Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda’nın Kazım’ı Kadir Doğulu modunu bakın nasıl yakalıyor!

Gecenin Ucunda’nın Kazım’ı Kadir Doğulu modunu bakın nasıl yakalıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin başrolünde yer aldıkları, çiftin hayranları tarafından merakla beklenen Gecenin Ucunda adlı dizi önceki hafta ekran yolculuğuna başladı.

Star TV’de Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan dizi 12 Ekim akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi. Kadir Doğulu’nun ‘Kazım’  Neslihan Atagül’ün ‘Macide’ karakterlerine hayat verdiği dizi ile ilgili sosyal medyada da dikkat çeken yorumlar yapıldı.

Yapılan yüz binlerce yorum ve paylaşım ile hayranları tarafından iki ünlü oyuncuya büyük destek sağlandı. Neslihan Atagül, ekrana yakışan bir isim olduğunu bir kez daha ortaya koyarken, hayranları da onu ne kadar çok özlediklerini dile getiren paylaşımlar yaptı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül de sosyal medya sık sık yeni dizileriyle ilgili paylaşımlarda bulunuyorlar. Kadir Doğulu’nun son paylaşımı ünlü çiftin hayranlarını mest etti.

Gecenin Ucunda'nın Kazım'ı Kadir Doğulu modunu bakın nasıl yakalıyor! 7

Eşiyle fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan Kadir Doğulu paylaşımına; “Tık! Modumu yakalıyorum efendim” yazdı. Neslihan Atagül de paylaşımı, ‘Love’ notuyla  kendi sayfasına taşıdı.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin 8 yıl sonra yeniden partner olarak ekrana dönmesi hayranları tarafından mutlulukla karşılandı. Daha önce birlikte rol aldıkları Fatih Harbiye dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikili, Gecenin Ucunda’nın aynı zamanda yapım ortağı olarak da kariyerlerinden yepyeni bir döneme başladılar.

Ünlü çiftin sinerjisinin daha ilk bölümden ekrana yansıdığını düşünen geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Peride Celal’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin hikayesini çok beğendiklerini belirten izleyiciler, “Bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştik” yorumları yapıyor.