Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisine benzeyen yepyeni bir anne kız hikayesi geliyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisine benzeyen yepyeni bir anne kız hikayesi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NG Medya tarafından atv için yapılmakta olan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi projesi büyük ilgi çekti. Dizinin pazartesi akşamları etkileyici reytingler almaya devam ettiğini ve sosyal medyadaki yorumlardan da izleyicilerin gelişmelerden çok memnun olduğunu görebiliyoruz.

Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, kocasının ölümü sonrasında nüfusuna kayıtlı bir kız çocuğunun olduğunu öğrenen ve hayatı çok farklı bir noktaya sürüklenen Elif karakterinin hikayesini anlatıyor. Dizide Güneş karakterini çocuk oyuncu Azra Aksu canlandırıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde üvey anne şefkatini sergileyen Elif karakterinin, Güneş’in gerçek annesinden çok daha iyi birisi olması da hikayenin farklı bir yansıması olarak dikkatleri çekiyor.

Tozluyaka isimli dizinin yapımcısı olan NTC Medya ise yine bir anne kız hikayesi için kolları sıvadı. Yeni sezonda anne kız hikayelerine yeni bir dizi daha eklenecek. Aşk, Yonca ve Diğerleri ismi ile hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosu da netleşti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisine benzeyen yepyeni bir anne kız hikayesi geliyor! 7

Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar gibi çok etkili bir oyuncu kadrosu bulunan yeni dizi için ön hazırlıklar devam ediyor.

Yeni dizide küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca isimli karakterin hikayesini izleyeceksiniz. Hareketli bir senaryosu bulunan dizide hem mafya ile polis çatışmasını da izleyebileceksiniz. Aynı zamanda bir aşk hikayesi olarak da dikkatleri çekecek olan yeni dizi, izleyicileri fazlasıyla heyecanlandıracak bir proje olarak gözüküyor.

Mafya, polis ve aşk üçgeninde Yonca karakterinin etkileyici hikayesi ve kızı için yaptığı fedakarlıklar aslında Bir Küçük Gün Işığı dizisinin de hikayesine benzer bir hikayenin gelmekte olduğunu gösteriyor.