Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde’nin güzel polisi bu kez Pilates hocası! Duygu Sarışın kimdir?

İçerde’nin güzel polisi bu kez Pilates hocası! Duygu Sarışın kimdir?

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’ 24 Ekim Salı günü Star Tv ekranlarında start alıyor. Sezonun iddialı dizisi birbirinden güzel oyuncuları da kadrosuna toplamayı başardı. Bu güzel oyunculardan biri de Duygu Sarışın.

24 Kasım 1987 yılında İzmir’de doğan genç oyuncu, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmıştır. Televizyon dünyasına geçisi ise 2011 yılında Cennetin Sırları dizisi ile olmuştur. İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak geçtiğimiz sezon İçerde adlı yapımda bir polisi canlandıran güzel oyuncuyu, bu sezon Star Tv’de yayınlanan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ adlı dizide genç bir pilates hocası olan Burcu karakteri ile izleyeceğiz.

1.70 boyunda ve 56 kilo olan genç oyuncu tipik bir Yay burcu. Geçtiğimiz yıl aynı dizide birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte olan Duygu Sarışın henüz evliliği düşünmüyor.