Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler!

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde yaşanan ilginç gelişmeler, izleyenleri şaşkına çevirdi. İlk olarak geçtiğimiz hafta yaşadığı rahatsızlık sonucu Neslihan Atagül’ün diziden ayrılması, herkesi çok şaşırtan bir gelişme oldu. Oyuncunun rahatsızlığı devam etmesine imkan vermemiş ve doktorları tarafından da rapor verilerek dinlenmesi istenmişti.

Neslihan Atagül’ün geçişken bağırsak sendromu rahatsızlığı ile uzun süredir uğraştığı, çok kilo kaybettiği ancak istemese de diziyi bırakmak durumunda kaldığı öğrenilmişti. Sağlıkla ilgili önemli bir sorun olduğu için de yapımcı ile karşılıklı anlaşma ile oyuncu diziden ayrıldı.

Ancak bu noktada dizinin kaderi de değişmek zorundaydı! Acilen yeni bir kadın başrol oyuncu arandı ve Tuba Büyüküstün’ün kabul ettiği, diziye katılacağı haberleri gündeme geldi. Aynı süreçte ilerleyen zamanda ayrılması beklenen Gediz karakterinin bir anda yeni bölümde ölmesi ise herkesi şaşkına çeviren bir başka gelişme oldu!

(Gediz’in kaza yaptığı sahneyi yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz…)

Nare ile birlikte artık Gediz karakterine de ihtiyaç kalmadığı düşünülmüş olacak ki Gediz kaza yaptı ve hastanede öldü.

(Cenaze sahnesini yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz…)

Üstelik arabasıyla herkesten uzaklaşmaya çalışırken Nare’nin telefonuna baktığı sırada yaşadığı kazada ağır yaralandı ve yoğun bakımdan çıkamadı! Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Gediz’in cenazesi de aynı bölümde kaldırıldı.

Dün akşam ekrana gelen 37. bölümdeki bu gelişmenin ardından ise son sahnede Tuba Büyüküstün ortaya çıktı! Oyuncunun diziye katılacağı bir hafta önce öğrenilmişti. Apar topar Bodrum’a gelen Büyüküstün’ün ilk sahnesi çekildi ve hemen bölüme yetiştirildi.

Bir bölüm içinde pek çok gelişme birden yaşandı. İzleyicilerden bir kısmı Nare’nin gidişinden memnun değil ama sağlık problemi olduğu için söyleyecek bir şey yok! Bazı izleyiciler Nare’nin yerine bir başka oyuncunun geçebileceği önerisini yaparken, bazıları da bir şekilde Neslihan Atagül iyileştikten sonra yeniden diziye dönmesinin daha doğru olacağı kanısında!

İzleyicinin istekleri bu yönde ama pek çok izleyici için de Gediz ve Nare aşkının yaşanmamış olması bir başka üzücü durum! “Gediz de Nare de gitti, dizi bitti. Asıl destan buydu, artık bitti” şeklinde yorumlar yapılmakta.

Sancar’ın da daha Nare gideli kısa bir zaman olmasına karşın bir anda başka bir kadına aşık olma ihtimali izleyicinin eleştirilerini alıyor haliyle. 9 yıl boyunca kimseye bakmayan Sancar’ın, Nare gider gitmez bir başkasıyla aşk yaşamasını tuhaf karşılıyor.

Ancak tabii şartlar bir anda o kadar çok değişti ki senaristlerin de başka bir çaresi kalmamış görünüyor! Neslihan Atagül’ün gidişinin ardından diziyi yeniden toparlamaya çalışıyorlar. Bir eleştiri konusu da Sefirin Kızı ismine. Sefirin Kızı gittiği için dizinin adı da biraz boşlukta sallanıyor gibi duruyor sanki!

İşte Engin Akyürek’in oynadığı Sancar ve Tuba Büyüküstün’ün oynadığı Güneş’in dizideki ilk karşılaşmaları…

Gelen yorumlardan bazıları:

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler! 13

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler! 14

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler! 15

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler! 16

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler! 17

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler! 18

Bu dizi artık Sefirin Kızı dizisi değil! Bir bölümde destanı gömdüler! 19