Ana sayfa Sosyal Medya Resmen ikizi gibi! Aslıhan Güner’in annesiyle benzerliği inanılmaz!

Resmen ikizi gibi! Aslıhan Güner’in annesiyle benzerliği inanılmaz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com-Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncusu Aslıhan Güner, instagram’ı etkin bir şekilde kullanan ünlüler arasında. Oyuncu, dizide oynadığı Yıldız karakteri ile adeta bir dönüşüm yaşadı! Hem kariyerinde bir sıçrama sağladı yeni dizisi, hem de imajı tamamen değişti!

Aslıhan Güner, daha önce başka dizilerde de rol almasına karşılık Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, çok daha büyük kitleler tarafından tanınmasını da sağlamış bir dizi olarak meslek hayatında önemli bir yer tutuyor.

Oyuncunun bu dizideki karakter için saçlarını kızıla boyaması ise bambaşka bir imajla akılda kalıcı bir görüntü çiziyor oyuncuya. Dizinin ilk başladığı günden beri saçları giderek daha da kırmızıya dönen oyuncuya bu rengi hayranları da çok yakıştırıyor.

Aynı zamanda mavi gözlerini de daha çok açığa çıkaran kızıl saç ile Aslıhan Güner bambaşka bir görünüm kazandı. Bu arada oyuncunun yaptığı instagram’dan son paylaşımı ise büyük dikkat çekti.

Aslıhan Güner, annesinin gençliğine ait siyah beyaz bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa da ‘Annem, ikizim’ notunu düştü. Hakikaten fotoğrafta Aslıhan Güner’in annesine çok benzediği görülmekte.

Oyuncunun kızıl saçlı değil de kendi doğal saç rengiyle olan fotoğrafları, bu benzerliği daha çok açığa çıkarıyor aslında.

Resmen ikizi gibi! Aslıhan Güner'in annesiyle benzerliği inanılmaz! 9

Yüz şekli, burnu, bakışı, siması neredeyse annesinin kopyası. Aşağıda daha iyi karşılaştırabileceğiniz iki fotoğrafta Aslıhan Güner’i eski saçıyla görebilirsiniz…

Resmen ikizi gibi! Aslıhan Güner'in annesiyle benzerliği inanılmaz! 10

Resmen ikizi gibi! Aslıhan Güner'in annesiyle benzerliği inanılmaz! 11