Ana sayfa Sosyal Medya Gel de bu fotoya düşme! İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir pozuyla yıktı geçti!

Gel de bu fotoya düşme! İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir pozuyla yıktı geçti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun başlamasıyla birlikte pek çok dizi yayına girdi. Geçtiğimiz sezondan gelen ve yeni sezonun iddialı yeni yapımları da bir bir ekrana gelmeye başladı. Bir kaç dizi dışında, bir önceki sezondan gelen diziler yayında. Ancak bazıları var ki hala izleyenlerini merakta bırakıyor.

Bu dizilerden birisi de tv8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizinin yeni sezon çekimlerinin kısa bir süre önce başladığı öğrenilmişti. Bu kadar uzun bir ara vermelerinin nedeni ise bir önceki sezondan stok bölümlerin elde varolması.

Dizinin henüz yayın tarihi belli değil ancak yakında ekranda olacağının sinyali de yeni bölümün fragmanıyla birlikte verilmiş oldu. Ayrıca diziye Engin Öztürk’ün katılacağı haberi de merakları iyice arttırdı. Bu sezon, senarist Eylem Canpolat’ın açıklamalarına göre Mehdi’nin gözünden izleyeceğiz hikayeyi.

Yeni gelişmelerin ve sürprizlerin yaşanacağı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri bir kaç gün önce başlamıştı. Demet Özdemir, ilk çekim günlerinden bir kaç kareyi takipçileriyle sosyal medyada paylaştı ve heyecanı arttırdı.

İbrahim Çelikkol da setten yaptığı paylaşımlarla izleyenlere yeni sezonun gelmekte olduğunu duyurdu. İkilinin bugün aynı anda yaptıkları sosyal medya paylaşımı ise takipçilerini adeta uçurdu…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, herhangi bir yorum yapmadan aşağıdaki fotoğrafları paylaştılar. Takipçileri, bu sürpriz fotoğraflar karşısında beğeni ve yorum yağdırmaya başladı. Gelen övgü dolu yorumların yanı sıra tabii ki en çok da özlediklerini dile getiren ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını soran yorumlar ilk sırada yer alıyor.

Aşağıdaki paylaşımı Demet Özdemir yaptı.

????????????

Bu fotoğrafı da İbrahim Çelikkol, Özdemir ile aynı anda paylaştı…

????????????

blank