Ana sayfa Sosyal Medya Ramo, Taner’e ne verdi? Ölümden kurtaran anlaşma! 13. bölümde Ramo büyük şaşırtacak!

Ramo, Taner’e ne verdi? Ölümden kurtaran anlaşma! 13. bölümde Ramo büyük şaşırtacak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin Ramo dizisi, dün akşam (18 Eylül) ekrana gelen yeni bölümüyle sezonu hızlı açtı. Zira, Adana’daki büyük patlamada dedesi ve kardeşi öldürülen Sibel, Ramo’nun hayatına karşılık ağır bir anlaşmaya imza attı. Suçu Ramo’nun üzerine atan Cihangir, onun bombalama nedeniyle terör suçundan 30 yıl almasını sağladı.

Ancak Ramo, 3 yıl sonra kendisini şişleterek hastaneye gitti ve bir şekilde Yavuz ile buluştu. Ona bir isim vererek korkutan Ramo, üzerine atılı suçun değiştirilmesi ve aftan yararlanarak çıkması karşılığında anlaştı. Ramo, dışarı çıktığında her şeyden habersiz, kendisine ihanet ettiği Sibel’i bulmaya gitti ama Taner ile evlenecek olması onu kahretti.

Düğünü basan Ramo, ilk kez Cihangir ile karşılaştı. Sibel, kendisinin ve Ramo’un hayatını kurtarmak ve ailesine yapılanların intikamını almak için Cihangir’e yaklaşmaya çalışıyor ve bu yüzden onun psikopat oğlu Taner ile evlenmeyi kabul ediyordu.

Ramo, onun kendisine ihanetiyle sarsılırken, düğünü basarak hayatını da riske atmıştı. Dizi, Ramo ve ailesinin İstanbul’daki yeni hayatlarına alışmaya çalıştıkları ve yeni bir kavganın içine girdikleri bir hikaye ile devam ediyor.

Ramo, Taner'e ne verdi? Ölümden kurtaran anlaşma! 13. bölümde Ramo büyük şaşırtacak! 7

Sezona oldukça heyecanlı bir bölümle başlayan Ramo dizisinin 13. bölüm tanıtımı ise yeni bölümde heyecanın ikiye katlanacağının habercisi. Zira, düğünden alınıp götürülen Ramo, Cihangir’in oğlu Taner tarafından tam öldürülmek üzereyken ‘Hayır’ diye bağırıyor. Taner ile nasıl bir anlaşma yaptığı ve oradan nasıl kurtulduğu anlaşılamayan Ramo, bir yeri patlatıyor.

Arkasında abisi, kuzenleri ve adamlarıyla patlamadan uzaklaşan Ramo’nun “Alacak verecek kalmadı” sözü, Taner ile büyük bir anlaşma yaptığının da göstergesi. Ancak meselenin aslı şimdilik bilinmiyor. Yeni bölümde bu sorular yanıtlarını bulacak ama Ramo ve Taner’in arasında uzlaşma sağlanmasına neden olan bu anlaşmanın detayları merak konusu oldu.

Tabii yıllar sonra Sibel ile yaptığı konuşmada onun “Öldürecekler seni” sözlerine “Sen o gelinliği giydiğinde öldürdün zaten” sözleri de dikkat çekiyor.

İşte 25 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan 13. bölüm fragmanı: