Ana sayfa Dizi Fragmanları Gel Dese Aşk bu kadar ağır tepkiler arasında nasıl yol alacak?

Gel Dese Aşk bu kadar ağır tepkiler arasında nasıl yol alacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -atv ekranında geçtiğimiz pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk dizisinin 2.bölümünden iki fragman paylaşıldı. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Ertan Saban ve Öykü Gürman’ı başrolde buluşturan dizide yasak aşk hikayesi var.

Ancak bu durum izleyicilerden büyük tepki çekmişti.20 yıllık evli bir adamın,neredeyse kızı yaşındaki bir genç kadın ile birlikte olması ve eşini aldatması üzerine kurgulanan hikayeye sosyal medyada büyük tepkiler verilmişti.

Dizinin reyting performansı ise ne çok iyi ne çok kötüydü… İlerleyen bölümlerde reytinglerini artırma ihtimali de yüksek olan Gel Dese Aşk’ın 2.bölümünde Murat, Bahar’ın beğendiği küpeleri alıyor ama Yasemin onları buluyor ve kendisine aldığını sanarak takıyor. Bahar, küpeleri Yasemin’in kulağında görünce ise kıyamet kopuyor.

Gel Dese Aşk’ın 2. bölüm fragmanlarına da izleyiciler yoğun bir tepki gösterdi. “Böyle gelecekse aşk hiç gelmesin daha iyi” diye mesaj bırakan sosyal medya kullanıcıları, aldatmayı basit ve normal bir şey gibi gösterdiği söylemi üzerinden diziye yine ağır şekilde tepki gösterdi. İzleyicilerin hakaret ve küfür içeren mesajlarını paylaşmak doğru olmayacaktır. Sosyal medyada zaten farklı örnekleri bulabilirsiniz.