Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisi yayından kaldırılan Şebnem Bozoklu’dan yeni dizi atağı!

Gel Dese Aşk dizisi yayından kaldırılan Şebnem Bozoklu’dan yeni dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği Gel Dese Aşk dizisi ne yazık ki ekranlara veda etti. Mart ayının sonlarında dizinin çekimlerine ara verilmişti. Pandemi döneminde devam edeceği düşünülen dizinin atv tarafından iptal edildiği ortaya çıkmıştı.

Orta yaşta, evli bir adamın genç bir kıza aşık olmasını ve ailenin zarar görmesi üzerine gelişen olaylar zincirine izleyicilerden büyük tepki gelmişti. Dizinin toplumsal değerleri zayıflattığı, aldatmayı normalleştirdiği eleştirileri uzun süre devam etmişti.

Erkan Petekkaya ile birlikte başrolde yer alan Şebnem Bozoklu, Gel Dese Aşk dizisinin iptal olmasından sonra yeni bir anlaşma yaptı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu, İyi Aile Babası isimli dizinin kadrosunda buluştu.

Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Tayfun Güneyer hazırlıyor. Hakan Algül’ün yönetmenliğini yapacağı dizi Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.

Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozok, İyi Aile Babası isimli dizide karı-kocayı canlandıracak.