Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi anlaşması yapan Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür Show’dan yine mi ayrıldı?

Yeni dizi anlaşması yapan Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür Show’dan yine mi ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Dizi dünyasında yeni projeler bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Süreç Film imzalı İyi Aile Babası da Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmak için hazırlanıyor. Hakan Algül’ün yönetmenliğini yürüteceği dizinin bir komedi yapımı olması bekleniyor.

Tayfun Güneyer’in hikayesini yazdığı dizide başrolde yer alan isimler Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu oldu… İki ünlü ismi buluşturan bu dizinin haberi bir başka soruyu da gündeme getirdi. Çağlar Çorumlu, geri döndüğü Güldür Güldür Show’a yeniden mi veda ediyor?

Hatırlanacağı üzere 3 sezon önce Çağlar Çorumlu artık başka projeler yapmak maksadıyla Show TV’de uzun yıllardır izleyicilerle buluşan Güldür Güldür Show programını bırakmıştı. Jet Sosyete’nin ilk 2 sezonunda yer alan ünlü oyuncu, dizinin 3. ve final sezonunda ise bulunmadı.

2019-2020 sezonunu Güldür Güldür Show’da geçiren ve Şevket karakteri ile de akıllara yazılan Çağlar Çorumlu’nun yeniden dizilere dönüş yapacak olması şaşırttı.

Acaba ünlü oyuncu Güldür Güldür Show ile İyi Aile Babası isimli dizi projesini birlikte mi yürütecek? Yoksa ünlü oyuncu programa veda mı edecek?

Bu soruların yanıtları henüz netlleşmedi. Ünlü oyuncunun, Show TV ile Kanal D gibi iki farklı ekranda iki farklı karakter ile yer alması da bir inandırıcılık sorununu beraberinde getirebilir.