Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk hayatın bir gerçeğine dokundu, sosyal medyada ağır eleştiriler oldu!

Gel Dese Aşk hayatın bir gerçeğine dokundu, sosyal medyada ağır eleştiriler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gel Dese Aşk isimli Osman Sınav dizisi atv ekranlarında 8 Mart Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, Öykü Gürman, Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı dizi sosyal medyada hem ağır eleştiriler aldı hem de destek buldu.

“Kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesi” olarak sunulan dizide Erkan Petakkaya’nın canlandırdığı Murat Düdenli, kendisi ile aynı yaşlardaki Yasemin Düdenli’yi aldatarak 25 yaşındaki Bahar Çetin ile aşk yaşıyor. Yasak aşk hikayesine sosyal medyada ağır sözlerle eleştiride bulunan izleyiciler oldu. Dizinin aile kavramına zarar veren bir yapım olduğuna yönelik eleştiriler yapıldı.

Gel Dese Aşk hayatın bir gerçeğine dokundu, sosyal medyada ağır eleştiriler oldu! 9

Ağır tepkilerin önemli bir bölümü de yaşlı erkek – genç kadın aşklarını özendirmesi ve bunun normal olduğunun ekrandan sunulması itirazı idi. Birçok izleyici bu durumun kötü bir algı çabası olduğu noktasında eleştirilerde bulundu.

Ancak dizinin hayatın gerçeklerini anlattığını ifade eden ve bu noktada da bir gerçeği gözler önüne serdiğini belirten izleyici yorumları da oldu.

Gel Dese Aşk hayatın bir gerçeğine dokundu, sosyal medyada ağır eleştiriler oldu! 10

Gel Dese Aşk’ta hem Sitare karakterine hayat veren hem de sesi ile kulakların pasını da silen Öykü Gürman, yine hayranlarından büyük destek gördü. Sen Anlat Karadeniz’deki Asiye karakterinden sonra takipçileri oyuncunun Sitare halini de çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Gel Dese Aşk hayatın bir gerçeğine dokundu, sosyal medyada ağır eleştiriler oldu! 11