Ana sayfa Sosyal Medya Gel Dese Aşk’ta İlayda Çevik bu haliyle çok yadırgandı!

Gel Dese Aşk’ta İlayda Çevik bu haliyle çok yadırgandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Gel Dese Aşk’ta Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu İlayda Çevik, karakterin ilk başlarda yadırgandığı düşüncesinde… Dizi TV programına konuşan oyuncu, setin kendisi için bir okul olduğu bilgisini de verdi.

Usta isimlerle birlikte rol almanın keyfini yaşayan Çevik, “Ustalarım, büyüklerim benim de çok severek takip ettiğim oyuncu arkadaşlarım ile bu projede buluşmak benim için de çok anlamlı ve öğretici oluyor. Keşif süreci yaptığımız iş, oyuncu olarak karakter içinde hayata dair bir sürü şey keşfediyorsun. Aynı zamanda beraber oynadığında insanlardan da bir sürü şey öğreniyorsun. Setler okul gibi oluyor, çok güzel hocalarla birlikteyim” diye konuştu.

Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu’nun yanı sıra Ertan Saban ve Öykü Gürman dizinin başrollerinde yer almakta. Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizide Bahar karakterinin imajından da bahseden Çevik, “Bu biraz yadırgandı ilk başta seyirciler tarafından. Hak da veriyorum, daha önce oynadığım rollerden tamamen bağımsız başka bir insan Bahar. Dolayısı ile bazı değişikliklere gitmek durumundaydık. Bence çok yerinde ve doğru olduğunu düşünüyorum. İzleyince seyircinin kabul edeceğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bahar’ın olduğu gibi rahat bir kişilik olduğuna değinen İlayda Çevik, kendine yakıştığını düşündüğü her şeyi giyebileceğini, yapabileceğini, renkli bir imajı olduğunu da sözlerine ekledi.

Videodan Gel Dese Aşk dizisinin oyuncuları ile yapılan röportajı bulabilirsiniz: