Ana sayfa Dizi Haberleri Asiye Kaleli’den sonra Öykü Gürman, Gel Dese Aşk ile ters köşe yaptı!

Asiye Kaleli’den sonra Öykü Gürman, Gel Dese Aşk ile ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzelliğine ve estetiğine düşkün, eğlence dolu Sitare Pusat karakterine hayat veren Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz’deki Asiye Kaleli’den tam tersi bir karakter ile ekranda.

atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Gel Dese Aşk’ta büyük başarı kazanan oyuncu, rol için deneme çekimi de yaptıklarını ve çok çalıştığını söyledi. Öykü Gürman, Dizi TV programının sorularını yanıtladı.

Oyuncu, “Benim için de yeni bir deneyim. Ben tam Sen Anlat Karadeniz’de oynadığım karakterin tam tersi bir rolde olmak istiyordum ve Allah gönlüme göre verdi diyebilirim. Osman hoca da sağ olsun bana desteklerini sundu, bu rolü yapabileceğime inandığı için bir deneme çekimi yaptık.Bu laf ile söz ile gerçekleşmiyor. Osman Sınav, her oyuncusuna deneme çekimi yapar, o rolü alıp alamayacağını kafasındaki gibi oluşturup oluşturamadığını görür.Ben de bu konuda çok çalışkanım, çok çalışkan olduğum için ve bu rolün altından kalkabileceğime inandığım için, kadın gücü ile, bunu ifade ettim” dedi.

Rolü kabul etmesindeki en önemli etkenin Sitare’yi çok sevmesi olduğunu dile getiren Gürman, şunları söyledi:

“Aynı Asiye Kaleli gibi Sitare’yi çok sevdim. zihnimde yarattım onu, gördüm. Onun hayaline inandım önce, sonra onu gerçekleştirmek de bana düştü. Görüştük ve ben gerekli çalışmayı yaptım. Çok iyi olacağına inanıyorum. Zaten harika bir oyuncu kadromuz var. Umarım atv izleyicileri de bizden desteklerini esirgemez ve devam ederiz.”