Ana sayfa Dizi Haberleri Geldiği gibi aniden gidiyor! Sefirin Kızı dizisinde Menekşe’nin kimi öldürdüğü ortaya çıktı!

Geldiği gibi aniden gidiyor! Sefirin Kızı dizisinde Menekşe’nin kimi öldürdüğü ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde heyecan tırmanıyor! Dizinin 34. bölüm tanıtımını görenler, Menekşe’nin bir ceset torbasının başında durduğu ve polis tarafından tutuklandığı sahnelerden sonra kimin öldüğünü tahmin etmek için sosyal medyada yorum yarışına girdi adeta! Pek çok tahmin havada uçuşurken gelen bir kulis bilgisi ile diziden giden oyuncu ve dolayısıyla ölen karakter de anlaşıldı!

27 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde çığlıklar yükselirken, bir karakterin de hazin ölümüne şahitlik edeceğiz! Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrollerinde oynadıkları dizide yaşanan değişimle birlikte heyecan daha da büyüyecek.

Hamile olmadığı ortaya çıkan Menekşe’nin intikam hırsıyla dolu olarak birilerine büyük zarar verebileceği anlaşılıyordu ama fragmandaki çığlığın sahibi merak konusuydu.

Pek çok izleyici, Gözde Çığacı’nın oynadığı Ceylan’ın öldürüldüğü ile ilgili tahminler yaparken, kimi izleyenler de Deniz Işın’ın oynadığı Sahra karakterinin öleceği tahmininde bulundu.

Bu iki karakter dışında Elvan’ın kız kardeşinin öldürülmüş olabileceğini de tahminlerinde dile getiren izleyicilerin yorumları da sosyal medyaya yansıdı.

Fragmanı büyük bir şaşkınlıkla izleyenler, çığlık sesleri üzerine eve kapıyı kırıp giren Gediz’in yüzünden durumu anlamaya çalıştılar. Olanları Pazartesi akşamı yayınlanacak 34. bölümde göreceğiz ama Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bir kulis bilgisi, konuyu aslında açıklığa kavuşturmakta!

Akın’ın kız kardeşi olarak diziye kısa bir süre önce dahil olan Deniz Işın’ın Sefirin Kızı dizisine veda ettiği bilgisi, Menekşe’nin öldürdüğü kişinin de Sahra olduğunu ortaya koyuyor!

Yani Menekşe, Sahra’yı öldürecek! İzleyip yaşananları hep birlikte göreceğiz ama dizi, bu cinayetle birlikte yeni bir ivme kazanıyor!

İşte Sefirin Kızı 34. bölüm tanıtımı: