Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı!

Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2018 yılının Aralık ayında ekranlara veda etmişti Ufak Tefek Cinayetler dizisi. Dizide Merve karakterindeki oyunculuğu ile bir kez daha gönülleri fetheden Aslıhan Gürbüz, sezon finaline doğru bazı şanssızlıklar yaşamış ve ameliyat olmuştu. Bir kaç bölüm dizide rol alamayan oyuncu, finalde geri dönmüştü.

Bel fıtığı ameliyatı geçiren oyuncu, aynı zamanda donuk omuz denilen bir rahatsızlıkla da uğraştı çekimler boyunca. Fizik tedaviye giden Gürbüz, uzun süredir devam eden rahatsızlıkları neticesinden projelerine bir süre ara vermek durumunda kaldı.

Daha sakin ve doğa ile iç içe bir yaşamı tercih eden Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla evini İstanbul’dan uzağa taşıdığını da göstermiş oldu. Oyuncu bir süredir Ayvalık’ta yaşıyor. Yaptığı paylaşımlarda doğayla uyumlu bir hayat sürdürmekte olduğu da görülüyor.

Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı! 12

Oyuncu kimi zaman bir zeytin hasadında, kimi zaman ağaçta kiraz toplarken, kimi zaman bir atölyede sabun yaparken çekilen fotoğraflarını paylaştı instagram sayfasından.

Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı! 13

Hayranları, sevenleri onun oyunculuğu bırakıp bırakmadığını merak ediyor ve sosyal medyadan sürekli soruyorlardı. Geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanan ve çok konuşulan Bir Başkadır dizisini izleyen oyuncu, bu tür heyecan yaratan projelerin varlığının kendisini de mesleği ve sektör adına umutlandırdığını, oyunculuğun öyle bırakılabilecek bir meslek olmadığını da anlatmaya çalışmıştı.

Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı! 14

Gerçekten içine sinen bir proje olduğunda dönebileceğinin de sinyalini vermişti oyuncu. Aslıhan Gürbüz, işte bu paylaşımından yaklaşık bir ay gibi bir süre sonra izleyenlere büyük bir sürpriz yaptı.

Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı! 15

Anlaşılan kendisi için de sürpriz olmuştu! Oyuncu, Kırmızı Oda’nın misafir oyuncularından birisi olarak ekrana gelecek bu akşamdan itibaren. Bir kaç bölüm sürecek hikayede Kumru karakterini oynayacak.

Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve’den çok başka bir kadına hayat veriyor oyuncu. Ekrana dönüşü yine ses getirecek görünen o ki! Bu akşam TV8’de yayınlanacak olan yeni bölümde Aslıhan Gürbüz izleyici ile buluşacak.

O’nu özleyen hayranları Kırmızı Oda gibi çok sevilen bir dizide onu izlemekten de muhtemelen büyük keyif alacaklar. Aslıhan Gürbüz, heyecanını instagram sayfasından şöyle paylaştı:

Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı! 16

Aslıhan Gürbüz, 2 yıl sonra Kırmızı Oda ile büyük bir sürpriz yapacak! O da çok heyecanlı! 17