Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada patlama yapan Tozluyaka’nın Çağrı’sı Haktan Zavlak, setin en eğlenceli sahnelerini anlattı!

Sosyal medyada patlama yapan Tozluyaka’nın Çağrı’sı Haktan Zavlak, setin en eğlenceli sahnelerini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka dizisinde Çağrı Koçak karakterini canlandıran Ahmet Haktan Zavlak, hem başarılı performansı hem de karakterin sosyal medyada gündem olması ile birlikte hızlı bir popülerlik dönemi yaşıyor. Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanan dizinin etkili hikayesi sayesinde birçok genç oyuncu sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Haktan Zavlak da bu isimlerin başında geliyor ve hem oyunculuğu hem paylaşımları hem de yaptığı açıklamalar ile hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan genç oyuncu, ilişkide affedemeyeceği konuların aldatmak ve yalan söylemek olduğunu söyledi. Birisinden hoşlandığı zaman bunu mutlaka belli edeceğini ifade eden genç oyuncu, ayrıca son dönemde bateri çalma konusunda da bir çaba içine girdiğinden bahsetti.

Genç oyuncu, “Sonunda bateriye başladım ve bir yeteneğim varmış, onu keşfettim. Çok geç keşfetiğim için biraz üzgünüm. Bateri benim güvenli ve kafamı rahatlattığım alanım oldu” şeklinde konuştu.

Sosyal medyada patlama yapan Tozluyaka'nın Çağrı'sı Haktan Zavlak, setin en eğlenceli sahnelerini anlattı! 8

Oyunculuğa başlama hikayesinden de bahseden Zavlak, komşusunun çocuğunun reklam ajansına yazılması sonrasında ailesinin yönlendirmesi ile kendisinin de bir ajansa yazıldığını anlattı. İlk olarak reklam çekimlerinde yer alan Haktan Zavlak, daha sonra da ilk dizisi Bir Aile Hikayesi ile 2019 yılında oyunculuk macerasına başladı.

Yasak Elma dizisindeki Erim karakteri ile çok dikkat çeken oyuncu, ardından Yeşilçam isimli dijital dizide yer aldı. Oğlum dizisinden sonra ise Haktan Zavlak, kendisini popüler hale getiren Tozluyaka isimli projede yer almaya başladı.

Sosyal medyada patlama yapan Tozluyaka'nın Çağrı'sı Haktan Zavlak, setin en eğlenceli sahnelerini anlattı! 9

Oyuncu, dizinin setinde en çok eğlendikleri şeyin Durukan Çelikkaya tarafından canlandırılan Vefa karakterinin ölüm mizahları olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “En sevdiğimiz mizah, Durukan’ın yani Vefa karakterinin ölüm mizahları. Bayılıyoruz. Doyamadık 11 bölümdür kesinlikle doyamadık.”

Whats app grubunda arkadaşları ile de Vefa karakterinin ölüm mizahlarını çok konuştuklarını ve bununla çok eğlendiklerini anlatan genç oyuncu, Tozluyaka dizisindeki arkadaşları ile en çok neye güldüklerini de açıklamış oldu.

Bu süreçte beslenmesine ve formuna da çok dikkat etmesi gereken oyuncu, sürekli olarak bu konuda yetkili kişi ile görüşme halinde olduğunu ve birçok şeyi de yiyemediği için bu durumdan muzdarip olduğunu söyledi.