Ana sayfa Dizi Haberleri Gelen mesaj kopardı! Kadın’ın Şirin’i Seray Kaya’nın şirinlikleri pek işine yaramayacak!

Gelen mesaj kopardı! Kadın’ın Şirin’i Seray Kaya’nın şirinlikleri pek işine yaramayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da Şirin karakterini oynayan Seray Kaya, sezon boyunca izleyenlerin hayli eleştirisine maruz kaldı.

Oynadığı karakter yüzünden kimi zaman gerçek hayatını karıştıranlar tarafından olmadık laflara maruz kalan oyuncu,
yaz arasında takipçileriyle eğlenceli fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor.

Karadeniz yaylalarında yaptığı tatillerden, arkadaşıyla gittiği Yunan adalarından pek çok fotoğraf paylaşan Seray Kaya,son olarak da annesiyle fotoğraflarını paylaştı.

Gelen mesaj kopardı! Kadın'ın Şirin'i Seray Kaya'nın şirinlikleri pek işine yaramayacak! 10

Sitemizde de yer alan haberde Kaya, annesiyle gittiği kuaförde insagram’ın Story bölümünden sevimli fotoğraflar da paylaştı.

Günlük hayatında hayli neşeli ve eğlenceli bir kişilik olduğu gözlenen Seray Kaya’nın, sezon boyunca izleyenlerden aldığı mesajlar da bu paylaşımlarından sonra yerini daha olumlu ve beğeni mesajlarına bıraktı.

Yeni sezonda pek de şirin olmayan Şirin karakteriyle yine izleyiciyi çileden çıkarması beklenen Seray Kaya’ya bu şirinlikler pek de yaramayacak gibi duruyor!

Bir takipçisinin yaptığı yorum ise Seray Kaya’yı da hayli güldürmüş olacak ki Story bölümünden onu da paylaştı.

İşte o yorum:

Gelen mesaj kopardı! Kadın'ın Şirin'i Seray Kaya'nın şirinlikleri pek işine yaramayacak! 11 Gelen mesaj kopardı! Kadın'ın Şirin'i Seray Kaya'nın şirinlikleri pek işine yaramayacak! 12 Gelen mesaj kopardı! Kadın'ın Şirin'i Seray Kaya'nın şirinlikleri pek işine yaramayacak! 13