Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 27 Ağustos Salı 337. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 27 Ağustos Salı 337. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üsltelndiği Gelinim Mutfakta 337. Bölümüyle 27 Ağustos Salı günü ekrandaki yerini aldı. Programda gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Ezgi Yıldırım ve Hatice Karabulut aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Fatih Ürek, sonuçları heyecan içinde açıkladı.

Günün birincisi 17 Puan ile Ezgi hanım oldu ve çeyrek altını kazandı. Hatice hanım ise 11 puan elde etti.

337.bölümde neler yaşandı?

Ezgi, Hatice ve Elif’i birbirine düşürdü!

Ezgi, “kanka” olarak gördüğü Hatice ve Elif’e imalı birer kolye hediye etti; ikili arasındaki yakınlık, bu durumdan sonra çatırdamaya başladı!

Ezgi, yayın öncesi ve yayın zamanı Hatice ile Elif’in arkadaşlık sınırının yarışmayı etkilediğini düşündü. Bu düşüncesini de ikiliye aynı kolyeden hediye ederek resmileştirmek istedi. Hatice, hediyeyi kabul edip takarken Elif ise, takmamayı tercih etti. Ezgi, takmamasının üzerine giderek Elif’i sıkıştırmaya başladı. Gerilimin tırmanması ile stüdyoda sesler yükselince Hatice, eline aldığı çanla onları susturmaya çalıştı. Bu susturma çabasına Elif tepki gösterince, Ezgi amacına ulaşmış göründü. İkili karşılıklı tartışmaya başladı…

Hüsniye Hanımdan, Reyhan Hanıma terapi!

Hüsniye Hanımın, Reyhan Hanıma uyguladığı terapi eğlenceli anlara neden oldu!

Reyhan Hanım, geçmişten kalan bir alışkanlıkla tek başına dışarı çıkamadığından bahsetmişti. Hüsniye Hanım, bu bilgi doğrultusunda ona terapi uygulamak istediğini ve bu korkusundan kurtulacağını söyledi. Teklifi kabul eden Reyhan Hanım, terapi için koltuğa uzandı. Hüsniye Hanım ona sorular sordu ve çocukluğundan, bugüne kadar getirerek terapisini sonlandırdı. İkili arasındaki dialoglar ise, diğerleri için eğlenceli dakikalar sağladı…