Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisinin güzeli Aslıhan Güner’in saç rengi mesele oldu!

Kuzey Yıldızı dizisinin güzeli Aslıhan Güner’in saç rengi mesele oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İsmail Demirci ile birlikte Kuzey Yıldızı dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, Karadeniz kadını karakteri ile yine beğenileri topladı.

Dizinin yayınlanan fragmanları ve fotoğraflarında role çok yakıştığı gözlemlenen oyuncu, yeni sezonun en çok konuşulacak isimlerinden birisi olduğunu da gösteriyor.

Instagram hesabından takipçileri ile etkileşimde bulunmaya özen gösteren Aslıhan Güner, yeşillikler içinde bir pozunu paylaştı.

Güner, “Yeşili görünce kendimi hemen yere bırakıyorum çünkü en güzel enerjiyi topraktan,bitkilerden alıyorum” notuyla aşağıdaki pozunu paylaştı.

Hayranları oyuncunun güzelliğine yönelik birçok iltifatta bulundu.

Bazı takipçileri tulumunu beğindiğini belirtti, bazıları ise saç rengine takılı kaldı. Güner daha önce saç rengini Yıldız karakteri için bu şekilde yaptığını hesabından paylaşmıştı.

Kuzey Yıldızı dizisinin güzeli Aslıhan Güner'in saç rengi mesele oldu! 8

Bir hayranı, “Çok güzelsiniz ama saç rengini size bir türlü yakıştıramıyorum, galiba dizi gereği” diye yazdı. Ancak bazı hayranları da saçlarının bu halini çok beğendiklerine yönelik yorumlarda bulundu.

Bir başka hayranı ise kıyafeti ile gözleri arasındaki uyuma dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Kuzey Yıldızı dizisinin güzeli Aslıhan Güner'in saç rengi mesele oldu! 9