Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 28 Kasım Perşembe 404. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 28 Kasım Perşembe 404. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 404. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Duygu Çınar aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! O anlarda stüdyoda büyük heyecan vardı.

28 Kasım Perşembe günü ekrana gelen programda Fatih Ürek yine başarılı performansı ile dikkatleri çekti. Videodan çeyrek altını kazanan gelin ile ilgili detayların yer aldığı anları izleyebilirsiniz.

Fatih Ürek, günün en düşük puanını alan gelinini açıkladı. 9 puan ile Melike hanım en düşük puanı alan isimdi. En düşük ikinci puanı 10 puan ile Aydan hanım aldı. 17 puan ile en çok puanı elde eden gelin Elif hanım oldu ve çeyrek altını aldı.. Duygu hanım ise 12 puanda kaldı.

Bugünkü bölümde ayrıca Duygu’nun eşi programa gelerek kendisine evlilik teklifinde bulundu!

Duygu, eşi ile evlenmeden önce evlilik teklifi almadığından bahsetmişti. Bu durum içinde bir ukde olarak kalmıştı. Fatih Ürek, bu bölümde sürpriz biekonuklarını olduğunu söyledi. Duygu’nun eşi zeybek havası ile içeri girerek güzel bir gösteri yaptı.

Ardından dizlerinin üzerine çökerek Duygu’ya seneler öncesinde yapması gereken teklifi yaptı. Duygu, gözleri dolu dolu onu izledi ve teklifine yanıtını verdi. Tüm stüdyo onların bu mutlu anlarına ortak olmanın sevincini yaşadı…