Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine’de büyük olay! Shiv hayatını kaybediyor mu? 29 Kasım Cuma 448. bölüm özeti!

İkimizin Yerine’de büyük olay! Shiv hayatını kaybediyor mu? 29 Kasım Cuma 448. bölüm özeti!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine 448. bölümde neler olacak? Anandi kötü bir haber alır. Shiv, teröristle mücadele ederken metrelerce yükseklikten düşer ve hastaneye kaldırılır. Durumu oldukça ağır olan Shiv, hayatını kaybedecek mi?

SHİV HAYATINI KAYBEDİYOR MU? Haftanın her günü Kanal 7 ekranında izleyicilerle saat 16.10’da buluşmakta olan İkimizin Yerine dizisinin 29 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünde herkesi şoke eden gelişmeler yaşanacak. Detayları videoda bulabilirsiniz.

İkimizin Yerine 448. bölüm özeti ise şöyle: Shiv hapisten kaçan bir suçlunun peşine düşer. Suçlu tabancasıyla her yere ateş açar. Shiv sağ kurtulacak mı?

Shiv Anandi’nin üzerine titrer. Onu mutlu ve rahat hissettirmek isteyen Shiv Amol ile birlikte Anandi’ye çeşitli sürprizler yapar. Shiv ve Anandi bir düğüne katılmak zorunda kalır fakat Anandi son anda rahatsızlanarak Shiv’e eşlik edemez. Shiv’e düğünde bir suçlunun hapisten kaçtığı bilgisi gelir.

Shiv polisle birlikte suçlunun peşine düşer. Suçlu elindeki bombayla herkesi tehdit eder ve kaçar. Fakat Shiv adamın peşini bırakmaz. Shiv silahların konuştuğu kovalamacadan sağ çıkabilecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…