Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinde ayrılık mı var? Doğan ölecek mi? 84. bölüm 2. fragmanı izle!

Savaşçı dizisinde ayrılık mı var? Doğan ölecek mi? 84. bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi 84. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 84. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Doğan konusundaki gelişmeler heyecan ile beklenecek.

Çılgın müdahalesi ile Kutalmış Paşa’yı şaşırtan, Marcus’u şaşkına çeviren Doğan, teröristlerin elinde ve ölebilir… Dizide bir ayrılık mı var, henüz bilinmiyor. Ersin Olgaç’ın canlandırdığı Doğan, korkusuzluğu ve gevezeliği ile dizide nam salmıştı. Önceki sezonlarda gösterdiği kahramanlıklar da akıllarda yer alıyor.

84.bölüm 2. fragmanında hüzünlü sahneleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Doğan’ın hatıraları akıllara geliyor. Silah patlıyor, Doğan ölecek mi? Heyecan dorukta.

84. bölümde başka neler olacak? Detaylar şöyle:

Savaşçı’da Markus’un oyunu kafaları karıştırıyor!

Kopuz Albay Velid’den Markus’un Ankara’da olduğunu öğrenirken, Markus, Kutalmış Paşa’yı öldürmek için silahını doğrultmuştur. Ancak beklenmedik bir şekilde Doğan’ın yaptığı çılgın müdahale Kutalmış Paşa’yı ve Markus’u şaşkına çevirecek ve olayların seyrini başka bir boyuta getirecektir.

Diğer tarafta Kopuz Albay, beraberindeki Kılıç Timi ve Turan Timi’yle birlikte, ele geçirdikleri Velid’le karargaha dönerler. Ancak Doğan’la ilgili öğrendikleri gelişme, büyük şok etkisi yaratır. Kopuz Albay zaman kaybetmeden Doğan’ın kurtulması için bütün imkanları seferber ederken, Markus da Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa’yı alt etmek için yeni hamlesini devreye sokacaktır.